Băsescu i-a îmbogăţit pe pariori

Ultima actualizare:

    Traian Băsescu
Traian Băsescu

Meciul încins dintre Traian Băsescu şi Mircea Geoană nu a trecut neobservat nici pentru pariori.

Gamebookers a oferit posibilitatea împătimiţilor să-şi joace şansa şi la pariurile politice. Încă de la începutul actualei campanii jocul a oferit posibilitatea de a paria pe toţi candidaţii intraţi în cursă, iar în ultimele două săptămâni cotele au variat în funcţie de loviturile electorale date de cei doi candidaţi.

Astfel, dacă pe 25 noiembrie, imediat după afişarea rezultatelor pentru turul întâi şi anunţul liberalilor de susţinere a candidatului PSD cota la un pariu pe Mircea Geoană era de numai 1,3 (la 100 de lei, câştigai 130), imediat după dezbaterea de joia trecută şansele acestuia au început să scadă şi cota să crească.

Astfel pe parcursul zilei de vineri cota a crescut constant, ajungând la 1,8. În privinţa lui Traian Băsescu, acesta a adus câştiguri substanţiale pentru cei care au pariat pe el.

Astfel, la debutul campaniei pentru turul doi el a avea o cotă de 3,25 pentru a ieşi preşedinte, practic cel care punea 100 de lei pe el câştiga astăzi 325 de lei.

Odată cu înaintarea în campanie şi gafele candidatului PSD, şansele lui Băsescu au crescut şi cota la pariuri a scăzut.

Asfel imediat după dezbatere un pariu pe actualul preşedinte aducea un profit de numai 1,6 ori mai mare, iar cu o zi înainte de alegeri avea o cotă de 2.

Mai citeşte:

Diaspora a făcut diferenţa

Traian Băsescu a reuşit să câştige al doilea mandat ca şef al statului, cu 70.048 de voturi în plus faţă de Mircea Geoană. L-au făcut preşedinte voturile românilor din străinătate.

Potrivit rezultatelor finale, prezenţa la vot a fost de 58,02%, adică peste 10,6 milioane de români s-au prezentat la urne.

Băsescu a fost votat de 50.33% dintre cei care s-au prezentat la vot (5.275.808 români), în timp ce Mircea Geoană a obţinut 49,66% (5.205.760 de voturi).

Băsescu a primit voturile salvatoare de la românii din străinătate, în număr de 84.786.

Astfel, din cei 147.754 români din diaspora care au mers la urne, 115.831 (78,86%%) l-au votat pe Băsescu şi doar 31.045 (21,13%) pe Geoană. (Roxana Ristache)

«Un fleac. I-am ciuruit!»

După ce duminică seara exit-poll-urile îl dădeau câştigător pe Mircea Geoană, ieri, la ora patru dimineaţa, după ce a terminat numărătoarea paralelă, PDL l-au anunţat învingător pe Traian Băsescu.

Victoria a fost confirmată, ulterior, şi de rezultatele BEC. PSD a anunţat că va contesta rezultatul. Traian Băsescu şi-a anunţat singur victoria duminică seara când nimeni nu îl credea şi le-a spus susţinătorilor că pentru el, ziua alegerilor a avut dublă semnificaţie: s-a luptat şi pentru al doilea mandat şi a aniversat şi 35 de ani de căsnicie.

«Un fleac. I-am ciuruit!», a fost replica lui Băsescu atunci când s-a simţit stăpân pe rezultate.

Un coreean i-a făcut imaginea lui Geoană

Un coreean de nici 30 de ani l-a scos preşedinte pe Barack Obama în SUA şi şi-a încercat acum talentele de strateg şi cu Mircea Geoană.

Tânărul nu s-a ales la Bucureşti doar cu exeprienţă şi cu buzunarele doldora, ci şi cu cunoştinţe aprofundate de limbă română.

simeon stalpnicul png

De mai bine de două luni, Jason Chang, fost membru al echipei de campanie a lui Barack Obama, a lăsat SUA, ţara sa adoptivă, pentru candidatul PSD la preşedinţie, Mircea Geoană.

Coreeanul nu s-a apucat să-i scrie discursurile prezidenţiabilului, ci s-a ocupat de toată logistica campaniei lui Geoană.

Jason Chang a ales materialele electorale, baloanele, florile sau sonorizarea de la fiecare miting electoral al social-democraţilor.

Supraveghează scena

simeon stalpnicul png

Nici ţinutele liderilor PSD n-au scăpat de ochiul ager al coreeanului, care a avut mână liberă să critice orice vestimentaţie extravagantă sau vreun gest greşit.

Verifică instalaţia de sonorizare

simeon stalpnicul png

Şi dacă nu s-a făcut înţeles în engleză, „Jay", cum îl strigă pesediştii, s-a ciondănit, într-o română comică, cu toţi cei care nu i-a luat în consideraţie sfaturile.

Pedeliştii, în beznă 15 minute

Sediul central al PD-L din Modrogan a rămas în beznă pentru câteva minute, la scurt timp după anunţarea rezultatelor exit- poll.

În momentul întreruperii curentului, Traian Băsescu se afla la etajul clădirii din centrul Capitalei, unde era intervievat de mai mulţi reporteri.

Pana de curent a fost remediată după aproximativ 15 minute.

Au moţăit pe sacii de voturi

Preşedinţii secţiilor de votare, după mai bine de 24 de ore de nesomn, au ajuns să aştepte în frig sau să adoarmă pe sacii de voturi prin prefecturi.

Nici pentru reprezentanţii Birourilor Electorale Judeţene  condiţiile nu au fost radical diferite pentru că procesul de preluare a buletinelor şi proceselor verbale s-a decalat foarte mult.

Zeci de buletine cu mesajul «Autonomia»

Zeci de votanţi, din judeţul Harghita, şi-au exprimat şi dorinţa maghiarilor pentru autonomia ţinutului secuiesc.

Mai mulţi membri ai Biroului Electoral Judeţean au găsit unele buletine de vot, pe care alegătorii au desenat un al treilea pătrat, în interiorul căruia scria cuvântul “autonomia” şi pe care era pusă ştampila de vot.

Reprezentanţii BEJ au precizat că în afara de cele câteva zeci de buletine cu “autonomia”, au mai existat şi situaţii în care fie cetăţenii au pus ştampila pe ambii candidaţi ori deloc.

Biroul Electoral Judeţean nu a afişat rezultatele

giurgiu. La sediul Biroului Electoral Judeţean Giurgiu au fost afişate, ieri, doar rezultatele turului întâi al alegerilor prezidenţiale.

Oficial, contribuabilii din Giurgiu nu au fost anunţaţi cine este noul şef al statului, ales pe 6 decembrie.

Paznicii care supraveghează clădirea în care funcţionează BEJ Giurgiu au spun că biroul a fost închis încă de la primele ore ale dimineţii şi nimeni nu le-a spus când va fi redeschis.

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net