A ajuns în comă de la prea multă muncă

Ultima actualizare:

Ramona s-a prăbuşit marţi după-amiază în timp ce se afla la serviciu. Un stop cardio-respirator, aparent fără explicaţie, a doborât-o în faţa calculatorului de pe biroul ei de la firma Ipsos Interactive Services, unde era programator.

"Colegii i-au oferit primul ajutor, iar Salvarea a venit imediat. Ştiu că muncea mult la nişte proiecte, dar nu ştiam că e bolnavă. Stresaţi suntem cu toţii, iar ea cu atât mai mult cu cât avea doi copii mici, gemeni", a povestit o colegă.

Medicii au resuscitat-o câteva zeci de minute şi au internat-o la Secţia de Terapie Intensivă în comă profundă. Medicii au fost nevoiţi să o opereze miercuri pe creier din cauza unei complicaţii care a survenit stopului cardiac.

"Era stresată, dar cine nu e în societatea de astăzi? Muncea mai mult, dar nu ştiam că se va ajunge aici. Au fost daţi oameni afară de la ea din companie şi era o perioadă mai grea. Îşi căuta altceva de muncă", ne-a spus ieri Marius Cîciu, soţul tinerei.

Şefa Ramonei, Cristina Mititelu Mihoc, spune că aceasta nu s-a plâns niciodată de prea multă muncă. "M-am uitat pe pontajul ei şi am descoperit că a muncit opt ore jumătate pe zi, în medie".

O parte din colegii lui Carmen o contrazic pe Mihoc şi spun că femeia lucra zece ore pe zi, chiar şi acasă, seara, şi dimineaţa înainte de a se prezenta la serviciu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net