Valentin Ceauşescu nu avea dreptul să interzică accesul în cimitir FOTO

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Reprezentanţii Administraţiei Cimitirelor susţin că administratorul Cimitirului Gencea nu are dreptul să interzică accesul oamenilor înăuntru. Firma de pază a cimitirului a avut o înţelegere cu valentin ceauşescu pentru a nu lăsa pe nimeni să între în cimitir.

Soţii Ceauşescu au fost dezgropaţi în Cimitirul Ghencea - VIDEO

Update 10.00 Au fost adunate probe ADN din rămăşiţele celor decedaţi, din fire de păr, oase, unghii si sunt comparate cu probe puse la dispoziţie de către membrii familiei Ceauşescu. O astfel de acţiune costă în jur de 4.000 de lei, dacă oasele sunt într-o stare bună, dar costurile pot ajunge şi la 6.000 de lei. Rezultatele pot fi făcute publice după aproape 3 săptămâni.Update 9.51 O jurnalistă a încercat să intre în cimitir, dar a fost bruscată şi rănită de un paznic al cimitirului Ghencea.

În această dimineaţă, în timp ce soţii Ceauşescu erau deshumaţi, nimeni nu avea voie să între în cimitir, după cum a cerut Valentin Ceauşescu (foto jos.

simeon stalpnicul png

Soţii Ceauşescu au fost dezgropaţi. Medicii legisti le-au prelevat  probe biologice, iar muncitorii se pregătesc în acest moment să toarne placa de beton peste rămăşiţele acestora. "Administratorul nu are voie să închidă cimitirul pentru că sunt oameni care au plătit pentru înmormântări", a declarat un reprezentant al Administraţiei Cimitirelor din Capitală.

Administratorul cimitirului a confirmat că accesul înuntru a fost interzis, dar a refuzat să comenteze legalitatea acestei decizii. „Da, l-am închis! Vorbiţi cu cei de la Administraţia Cimitirlor să va clarifice în baza cărei legi. Mai multe nu vă putem spune", a închis subit acesta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
drapel steag romania revolutie fara stema foto sutterstock
Au furat 13 tone de masline in Spania jpg
trusa prim ajutor jpg
focveg jpg
al treilea razboi mondial profetii jpeg
Pestera Lacului Verde jpeg
ardei jpeg
magazin lidl jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net