Vântu va renunţa definitiv la print

Ultima actualizare:

    Sorin Ovidiu Vântu
Sorin Ovidiu Vântu

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vântu, patronul trustului Realitatea-Caţavencu, a declarat într-un interviu acordat HotNews că va renunţa definitiv la print şi va merge doar pe media electronică, acolo unde va investi cât este necesar pentr a-şi menţine cota de piaţă sau chiar pentru a o mări.

Sorin Ovidiu Vântu a afirmat, în interviu, că trustul Realitatea, care a fost lansat în urmă cu cinci ani de zile "este pe dezvoltare". "Este pe investiţie. În permanenţă s-au adiţionat acestui trust noi şi noi produse. Şi, evident, fiecare produs lansat, până ajunge la maturitate, consumă bani. A fost o operaţiune în plină dezvoltare", menţionează Vântu.

Întrebat când o să îi aducă bani afacerea cu presa, Vântu a răspuns că acest lucru se va întâmpla când situaţia economică internaţională şi naţională se va normaliza.

Sorin Ovidiu Vântu a negat informaţiile vehiculate în ultima vreme, conform cărora ar fi vândut omului de afaceri Dinu Patriciu o parte din acţiunile Realităţii TV. "(...) De un an şi ceva tot circulă intoxicarea asta pe piaţă. Că am vândut, că urmează să vând....Cum dracu' să vând (Realitatea TV - n.r.), dacă n-am nevoie de bani! Simplu ca bună-ziua. Dar îl puteţi întreba şi pe domnul Patriciu dacă s-a discutat vreodată eventualitatea vreunei tranzacţii comerciale în media între mine şi domnia sa. E simplu de verificat", a precizat Vântu.

Află pe adevarul.ro în ce ţări va investi Sorin Ovidiu Vântu

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
maratonist 1 jpg
schitul moara vlasiei facebook jpg
Autobuz STB Facebook Nicușor Dan jpg
Castelul Bran FOTO Shutterstock jpg
Dr  Vlad Ciurea jpeg
crocodil pixabay jpg
2925A0F4 C385 4830 B11E 00CE28E4267F jpeg
Furtuna solara FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net