Oprescule, plăteşte tu reparaţiile!

Ultima actualizare:

"Mai întâi au sărit capacele de la roţi. După aceea s-au îndoit jantele. Parcă megeam pe câmp, prin hârtoape. Apoi a căzut planetara şi am oprit", îşi aminteşte Iulian Stanciu, unul dintre şoferii care şi-au buşit maşina din cauza gropilor.

Nici Samir nu a fost mai norocos. Din cauza stării deplorabile în care au ajuns drumurile din oraş şi-a spart janta de aliaj, pe care a dat o grămadă de bani.

„Ca să o schimb mă costă vreo 200 de euro. Să-mi plătească Oprescu reparaţia, că el e responsabil de străzile astea mizerabile".

Săptămâna care se încheie a fost prosperă pentru service-urile auto, care au trăit pe picior mare de pe urma şoferilor ghinionişti.

image

"Solicitările s-au dublat faţă de luna trecută şi am ajuns la circa 70 de clienţi pe săptămână. Şoferii sunt disperaţi. Vin cu jantele sparte, îndoite, planetarele căzute, cu amortizoare strâmbe şi cu pneurile tăiate", ne-a spus Octavian Popa, mecanic auto la Autobelucci, un service de pe Şoseaua Fundeni.

Aşa îţi poţi recupera banii

Ai două posibilităţi să capeţi înapoi banii cheltuiţi pe repararea maşinii.

Una, valabilă doar pentru asiguraţii Casco, presupune decontarea cheltuielilor de compania de asigurare. „Noi suntem obligaţi să-i despăgubim pe clienţi în orice situaţie. Dacă vrem să recuperăm aceşti bani, chemăm în judecată primăria. Succesul în acest caz e, însă, unul relativ, căci instanţa ne va cere probe, fotografii din care să reiasă locul şi data la care clienţii şi-au avariat maşinile", ne-a spus Mihai Tecău, preşedinte BCR Asigurări.

A doua, în cazul clienţilor fără Casco, este cea în care şoferul trebuie să cheme în instanţă, în nume propriu, primăria. În 2009, primăria a plătit 200.000 de lei despăgubiri pentru gropi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Steag Romania FOTO Shutterstock jpg
image png
caini avion jpg
ion antonescu jpg
image png
index (22) jpg
aterizare de urgenta jpg
banner iosif rotariu webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net