Maşina condusă de mama Mihaelei Rădulescu, potenţială «bombă cu ceas»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Autovehiculul condus de mama Mihaelei Rădulescu, o Toyota Prius de ultimă generaţie, ar putea deveni o "bombă cu ceas", în orice moment.

Maşina, "părăsită" de vedeta Antenei 1, în curtea vilei din zona Caşin, din sectorul 1 al Capitalei, în care locuieşte mama sa, este pe lista celor peste 12.000 de maşini care au fost rechemate în service.

Decizia a fost luată în urmă cu aproape o lună, de către filiala din România a producătorul nipon. Toyota încearcă să depisteze, la modelele hybrid Prius, eventuale probleme la sistemul de frânare.

simeon stalpnicul png

Din când în când, Prius-ul Mihaelei este condus de către mama sa, care pare că nu ştie nimic despre problemele pe care maşina cu care se deplasează le-ar putea avea.

Click! a surprins-o, cu doar câteva zile în urmă, pe cea care i-a dat naştere vedetei la volanul autovehiculului de culoare albastră.

simeon stalpnicul png

Culmea, la începutul acestei săptămâni, un şofer a văzut moartea cu ochii în timp ce conducea acelaşi tip de maşină.

simeon stalpnicul png

El a scăpat însă cu viaţă datorită asistenţei pe care a primit-o prin telefon după ce a apelat numărul de urgenţă. Potrivit presei internaţionale, sute de şoferi din Japonia şi Statele Unite ale Americii reclamă probleme la frânele lui Prius.

Citeşte şi:Compania Toyota, reclamată pentru omorToyota România va rechema în service 11.835 de vehicule300.000 de maşini Toyota Prius, rechemate în fabrici pentru remedierea sistemului de frânareDezastru la Toyota! După pedala de acceleraţie şi frâna are probleme

Uite ce a păţit un american!

Un şofer american a reuşit să oprească o Toyota Prius după ce s-a ciocnit, controlat, de o maşină a poliţiei, din cauza problemelor la sistemul de accelerare şi frânare.

Acesta rula cu autoturismul său pe o autostradă din San Diego. A observat că maşina începe să prindă brusc viteză. A încercat să frâneze, dar n-a reuşit, pentru că pedala de frână se blocase.

simeon stalpnicul png

Mai citeşte despre Mihaela Rădulescu:

Monica Columbeanu stă de vorbă cu Mihaela Rădulescu - VIDEO

Elan Schwartzenberg: «Mihaela m-a agăţat în discotecă»

Mihaela, te rugăm: Nu mai cânta! - VIDEO

Mihaela Rădulescu şi-a luat şofer pe post de bonă

Dan Brown, de vorbă cu Mihaela Rădulescu: «Stau adesea cu capul în jos» - VIDEO

Mihaela Rădulescu, bătaie cu bulgări de zăpadă la matinalul Antenei 1 - VIDEO

image
image
image
image
image
image
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
image
actualitate.net
image
actualitate.net