Lis, ea vrea să vă nască bebeluşul

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Ce nu fac românii pentru bani! O tânără, de 24 de ani, este gata să poarte în pântece copilul lui Viorel Lis. Ea s-a arătat interesată să-i facă fostului primar un moştenitor, după ce soţia acestuia, Oana, a anunţat că e în căutarea unei mame purtătoare.

Se teme de durerile facerii, nu vrea să înfieze, dar cu toate acestea îşi doreşte din tot sufletul un copil.

Astfel, singura soluţie pentru a deveni mamă este, în opinia Oanei Lis, „închirierea" unei femei care să-i poarte bebeluşul în pântece, timp de nouă luni.

   Citeşte şi:        Oana Lis: «Caut mamă purtătoare»        Lis: «Cum mă dau jos din pat mă duc să bag la pariuri»        Lis îşi pune dinţi de 20.000 de euro!        Oana Lis se sărută şi cu femei!

La doar câteva zile de la anunţul şocant făcut de vedetă în ziarul Click!, o tânără din Bacău s-a arătat interesată să-i îndeplinească dorinţa.

"Mi-aş dori din suflet să o ajut pe Oana Lis şi să fiu mamă purtatoare. Sunt căsătorită, am 24 de ani, nu am nici un copil, sunt foarte sănătoasă, nu beau cafea, alcool, nu fumez, mănânc sănătos şi natural", acesta este anunţul trimis, pe adresa de mail a redacţiei, de Ramona Oana.

Disponibilitatea băcăuancei de-ai face un moşteni­tor, nu a fost, însă, văzută cu ochi prea buni de soţia lui Viorel Lis.

"Ce lume nebună! Cum poate crede cineva că eu aş fi de acord să-mi nască copilul o persoană necunoscută. Vreau pe cineva apropiat de mine sau chiar din familie. Sunt şocată, dar nu mă mai miră nimic. Pentru bani, oamenii ajung să facă orice", ne-a spus, uimită, Oana.

Dacă va găsi femeia potrivită, vedeta, în vârstă de 30 de ani, este dispusă să plătească toate controalele medicale necesare, precum şi o sumă de bani destul de consistentă: în jur de 10.000 de euro.

Oanei Lis îi e frică să nască

Click! v-a prezentat în ediţia de vineri un material în care Oana Lis ne-a declarat că este în căutarea unei mame purtătoare. Ea a spus că vrea să apeleze la serviciile unei astfel de femei, întrucât îi este frică să nască.

Mamă purtătoare pentru o casă

Reporterii Click! s-au întâlnit cu Ramona şi cu soţul acesteia, Cornel

Reporterii Click! au căutat-o imediat pe Ramona, pentru a descoperi ce se ascunde în spatele unui asemenea anunţ. După o discuţie telefonică, în care ne-am prezentat ca fiind o familie în căutarea unei mame purtătoare, am stabilit să ne întâlnim în Bacău.

Ramona a venit însoţită de Cornel, soţul ei, de 26 de ani. Amândoi erau arătoşi şi bine îmbrăcaţi. Am mers împreună la o cafenea, acolo unde am pus la punct toate detaliile unei viitoare legături de familie.

„Îmi imaginez cât de greu e să vă doriţi un copil şi să nu-l puteţi face. Tocmai de aceea, sunt gata să vă ajut, iar soţul meu e de acord. Însă, pentru asta, am câteva condiţii. În primul rând să-mi oferiţi cazare în Bucureşti, pe toată perioada sarcinii, şi să ne daţi bani să ne facem o casă. Având în vedere că deţinem terenul, contribuţa voastră ar fi de minimum 15.000 de euro", ne-a spus, din start, tânăra.

Nu eram singurii interesaţi de oferta băcăuancei. Din spusele ei, doi americani îi propuseseră să le nască copilul pentru 20.000 de euro.

Ne-am întâlnit

În jurul orei 14.00, ne-am întâlnit cu Ramona şi Cornel în faţa mall-ului din Bacău

image

Am negociat

Discuţiile cu cei doi le-am purtat la o cafenea din incinta centrului comercial

image

Am bătut palma

După mai bine de o oră, am părăsit, împreună, mall-ul. Am bătut palma şi a rămas să ne vedem, din nou, săptămâna aceasta

image

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nikolai Patruşev foto twitter
image
image
image
image
image
image
preoti ortodocsi se inchina in catedrala episcopala Invierea Domnului foto bihoreanul JPG
medic_consult medical_shutterstock 158366573 jpg
monstru pixabay jpg
muncitori agricultura foto pixabay
ceas john jacob astor jpg
cuplu pat1 jpg
canicula asia profimedia jpg
sirena elle jimenez ofimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net