Îşi va ucide sexy-poliţista fostul iubit?

Ultima actualizare:

Din fericire însă răzbunarea femeii părăsite a avut loc doar în paginile cărţii „Fiica comandantului", semnată de sexy-poliţista Iolanda.

„Parcă trăiesc într-un vis din care nu mai pot să mă trezesc", spune pe un ton plângăcios, aproape şoptit, Iolanda Deca, agentul de la Secţia 2 Poliţie.

Dezbrăcată de uniformă, femeia îşi reaminteşte, printre lacrimi, toate momentele fierbinţi petrecute în braţele comisarului Dinu. Revine însă brusc la realitate şi cu o voce încrâncenată izbucneşte.

„Ce vrea acum? Să îmi ia lumina ochilor, pe îngeraşul de la pieptul meu, pe Ariana, fetiţa noastră de doi anişori? Nu-i ajunge că m-a distrus pentru tot restul vieţii? Nu a făcut destul rău atunci când a plecat de lângă mine, lăsându-mă să mă chinuiesc singură, când eram însărcinată cu bebeluşul nostru, în luna a şasea? Nu-i ajunge că m-a distrus încă o dată după ce m-a părăsit când Ariana noastră avea 11 luni?", se întreabă în hohote de plâns Iolanda.

Tot ea îşi şi răspunde într-un final:"Poate că aşa a vrut Dumnezeu, ca eu să sufăr pentru dragostea necondiţionată în care m-am aruncat orbeşte atunci când l-am cunoscut pe Adi".

Iolanda nu a avut ce face. Era prea mică să se bată cu un sistem atât de mare. S-a încrâncenat să reziste, să nu se dea bătută în faţa unei realităţi mult prea crude pentru ea.

Iolanda şi-a adunat ultimele puteri şi s-a apucat să scrie, să-şi aştearnă viaţa pe hârtie, fără menajamente. A scris dur, aproape tăios, despre ce a însemnat comisarul Dinu pentru ea. L-a întruchipat în cartea

„Fiica comandantului" ca pe un personaj chipeş, seducător şi şarmant, şi el comandant de poliţie, şi l-a botezat Alexandru Dinulescu, Alex. Transpusă din realitate direct pe hârtie, cartea nu omite nici un amănunt fie el cât de stânjenitor pentru unul sau altul dintre îndrăgostiţi.

Firul realului se opreşte însă brusc, neanunţat, în momentul în care Adi din viaţă şi Alex din poveste pleacă în braţele altei femei, lăsând-o pe Iolanda, sau pe fictiva Natalia, distrusă, într-o mare de lacrimi fierbinţi. Poliţista însă îşi continuă firul poveştii, de data aceasta imaginar.

O descrie pe cea care i-a furat iubirea vieţii ei cu lux de amănunte, fără să fi văzut-o măcar o dată în viaţă. Merge chiar mai departe şi, acum un an, înainte de tipărirea romanului, întrevede norii negri ai unui proces de stabilire a custodiei fetiţei.

Citeşte aici mai multe amănunte despre povestea sexy-poliţistei Iolanda

„Atunci nu mă gândeam că se poate întâmpla asta şi în realitate. Natalia, personajul meu, a pierdut tot, pe micuţă, pe Alex, serviciul şi în final libertatea. Acum, sexy-poliţista nu are decât un singur regret: că i-a dat idei comisarului Dinu cum să-i ia copilul şi că s-a folosit de imaginaţia ei pentru a o răpune definitiv.

În urmă cu un an, poliţista a publicat cartea, care ulterior i-a adus foarte multe neplăceri. "Fiica comandantului" este un roman inspirat din propria ei viaţă.

image

În carte, el câştigă copilul

"M-am uitat în sală, căutând chipul infamului care m-a distrus pentru totdeauna. Rânjea... s-a uitat şi el la mine pentru o clipă şi a ieşit din sala de judecată, ca şi cum îmi dovedise cine este mai puternic."

Natalia şi-a împuşcat iubitul

"Drumul m-a dus chiar la Secţia 28, secţie pe care o conducea Alex. Brusc mi-au revenit în minte toate imaginile relaţiei noastre... plecările lui, sărutările şi îmbrăţişările de împăcare, trădările, ziua în care am aşteptat în zadar să apară pe uşa spitalui în care o născusem pe fetiţa noastră şi clipa în care mi-a smuls-o pentru totdeauna din braţe. Am intrat pe poarta secţiei şi apoi în biroul lui Alex, fără să fiu întrebată nimic. Pentru o clipă l-am privit direct în ochi. Nu i-am spus nimic, nu mai aveam cuvinte pentru el. Dar am simţit că în acel moment i-am spus totul. Am scos pistolul şi am tras două focuri exact în inima lui."

Citeşte şiCe soţie «sexy» are Dănuţ Lupu!VIDEO Calendarul celor mai sexy stewardeseCele mai sexy vedete românce din ItaliaSexy-pilotul Andreea are poliţă de asigurare de 1.000 de euroMonica Roşu, sexy-suportera Unirii UrziceniMioara, sexy-mecanicul care-ţi repară maşina

image
image
image
image
image
image
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net