I-a căzut un muncitor în cap, la magazin

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Accident stupid în hypermarketul Carrefour situat la ieşirea de pe autostrada Bucureşti-Piteşti. O clientă s-a dus la cumpărături să se relaxeze şi a ajuns la spital, strivită de un angajat al magazinului, care s-a prăbuşit de pe scara pe care lucra.

Maria Georgescu, din Curtea de Argeş, judeţul Argeş, aflată în acel moment la cumpărături a avut parte de o spaimă teribilă.

Richard Cârtei (44 de ani), electrician de profesie, angajat al magazinului, se urcase pe o scară, la înălţimea de 4 metri, ca să repare o firmă luminoasă, însă aceasta a cedat sub greutatea bărbatului care uitase să se asigure corespunzător înainte de a se apuca de lucrare.

Amândoi au fost răniţi şi transportaţi la spital. Imediat ce şi-a revenit din şoc, femeia ne-a povestit că s-a dus la cumpărături ca să se relaxeze şi a ajuns pe mâinile medicilor.

simeon stalpnicul png

"Îl văzusem pe bărbat cocoţat acolo cu vreo 5 minute înainte de incident şi nu mi-a trecut o secundă prin cap că ar putea să cadă şi, culmea, chiar în spatele meu", a spus Maria Georgescu, de pe patul de spital.

Cazul a fost preluat de specialiştii de la Inspectoratul Teritorial de Muncă Argeş care au deschis o anchetă în urma căreia vor să stabilească în ce condiţii s-a produs accidentul şi dacă electricianul are vreo vină.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
Femeie care bea ceai FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net