Geoană, nu mai ai bani de pantofi noi?

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Fostul lider al PSD, Mircea Geoană, pare că a sărăcit teribil după eşecul de la prezidenţiale şi după cel de la Congres. Altfel nu se explică faptul că s-a afişat la o reuniune importantă de partid cu pantoful rupt.

Chiar dacă nu mai este nici lider PSD şi nici nu a ajuns la Cotroceni, Mircea Geoană este încă al doilea om în stat. În calitate de preşedinte al Senatului, ţinuta sa ar trebui să fie impecabilă.

Însă, în cazul său, familia mare, remuneraţia mică, soacra zgărcită şi preţurile "nesimţite" au făcut ca Geoană să apară la Parlament, la reuniunea PSD, cu talpa tăiată la pantof.

De parcă această pereche distrusă ar fi singura din garderoba politicianului! Colegii săi glumeau pe la colţuri, oferindu-se să facă o colectă publică pentru ajutorarea sărmanului fost lider.

Intenţia de buni samariteni a fost spulberată, după ce au remarcat că Geoană asortase la pantofii rupţi nişte şosete de fiţe, Calvin Klein.

Citeşte şi:Marian Vanghelie, filmat în timp ce-l înjură pe Mircea GeoanăMircea Geoană, acuzat de ANI de fals în declaraţiiFata lui Mircea Geoană, provocatoare pe Internet!

Se întâmplă şi la alţii

Barack Obama, preşedintele SUA, sau fostul şef al Băncii Mondiale, Paul Wolfowitz, au fost surprinşi în situaţii absolut jenante. Lui Obama i-au fost pozate tălpile la pantofi găurite, iar ex-şefului BM şosetele rupte. Şi la noi, oameni cu stare au păţit ruşinea.

simeon stalpnicul png

Cu ani în urmă, Miron Mitrea a fost pozat cu talpa pantofului găurită. Iar Dumitru Dragomir, şeful Ligii Profesioniste de Fotbal, şi-a dat cu firma în cap, arătând că poartă pantofii până se tocesc de tot!

Doamne, ce vă mai place să vă pupaţi!

Pesediştii au lăsat de-o parte competiţia, pupându-se cu foc la Consiliul Naţional de acum două zile. Nici unul dintre delegaţi nu a scăpat fără câteva zeci de pupături de la colegele de partid.

Amuză-te aici:

10 motive pentru care Mircea Geoană merita să piardă!

Cele mai tari bancuri cu Mircea Geoană

Însă şi bărbaţii s-au înghesuit să se pupe între ei. După numărul de urme de ruj de pe obrajii pesediştilor, tinereii au ieşit ca de obicei în câştig.

La fel şi membrele conducerii partidului, care nu au fost sărutate, mai mult sau mai puţin tandru, doar de către bărbaţi, ci şi de pesediste.

La şefa femeilor PSD, Rovana Plumb, s-a stat la coadă pentru pupături

Mitrea, ce tandru eşti şi cu bărbaţii!

Blonda Ioana Pop a avut mare trecere în rândul pesediştilor

Cati Andronescu a fost „albită" cu săruturi

Organizatorii s-au pupat de bucurie că le-a ieşit evenimentul

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Thassos, Grecia FOTO Shutterstock
prosoape jpeg
christian al VII lea jpeg
camera hotel png
Pestera Craniilor png
soferii in masina webp
Brezoi poza mare jpg
lacat bucatarie roman marea britanie 67958100 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net