Chiar nu vă temeţi de porcină?

Ultima actualizare:

Povestea lui Jack şi a boabelor vrăjite de fasole a plăcut foarte mult copiilor care au umplut ieri sala Teatrului Ţăndărică. Au ieşit povestind veseli despre uriaşi şi ouă din aur, iar părinţii au fost şi ei încântaţi că au reuşit să-şi facă fericiţi copiii.

„Nu ne temem de gripa porcină. De fapt, nici nu prea credem în ea, cum nu am crezut nici în gripa aviară. Dimineaţă, am venit la teatru, iar de aici mergem la circ", ne-a spus bunica Cosminei, de 6 ani.

Majoritatea părinţilor şi bunicilor au mărturisit că singura lor grijă este să îşi vadă copiii veseli şi fericiţi. Despre gripa porcină, „Cu Dumnezeu înainte!", au spus ei.

Într-adevăr, Aleea Circului era plină de maşini şi taxiuri din care au coborât sute de copii. Au venit cu şcoala, cu părinţii sau cu bunicii sau cu autocarele din mai multe judeţe de lângă Bucureşti. Horia are 5 ani şi a mai fost să vadă animalele dresate.

Mama lui ne-a spus că este îngrijorată "de ştirile despre gripa asta periculoasă", dar nu a putut să îl lipsească pe Horia de un spectacol pe care şi l-a dorit foarte mult.

Dr. Adrian Streinu-Cercel, directorul medical al Institutului „Matei Balş", specialist în domeniu, a spus repetat că trebuie evitată aglomeraţia, mai ales a copiilor care se mişcă mult şi pot transmite foarte repede virusul gripei porcine.

Ieri, în România, erau bolnave 463 de persoane, iar în lume au murit deja peste 5.700 de oameni. La noi, ultimele cazuri înregistrate sunt la Timişoara, Sibiu, Ploieşti, Suceava, Vaslui, Prahova şi Dolj.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
record temperatura jpg
timisoara sinucidere saptamana mare jpg
ploaie primavara shutterstock 1660946191 jpeg
Ministrul finanțelor Marcel Boloș vizitează Trezoreria Municipiului București și Trezoreria sector 3, în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
autostrada moldovei a7 jpg
moschee mensa musa jpg
image png
traian basescu
image
actualitate.net
image
actualitate.net