Bucureşti: Mămică de gemeni, în comă din cauza stresului

Ultima actualizare:

Bucureşteanca a ajuns ieri la spital în comă direct de la birou. Carmen Ramona Cîciu este programator la firma „Ipsos Interactive Services” de pe Splaiul Independenţei nr. 319 şi se afla la birou de dimineaţă. „Deodată a căzut de pe scaun. Ştiu că muncea mult şi era epuizată, mai ales că are acasă doi gemeni de aproape 3 ani, dar nu ştiu să fi avut şi alte probleme de sănătate”, a povestit o colegă care a dorit să-şi păstreze anonimatul.

Femeia a stat în stop cardio-respirator aproximativ 15 minute. Până s-au dezmeticit colegii să cheme ajutor au trecut minute preţioase”, a spus Bogdan Opriţa, purtătorul de cuvânt al Spitalului Universitar de Urgenţă unde se află internată în comă profundă Carmen.

El a adăugat că pacienta nu are cum să-şi revină complet şi că poate să devină o legumă pe viaţă. „Este adevărat că stresul şi epuizarea pot accentua această afecţiune”, a conchis Opriţa.

Reprezentanţii companiei „Ipsos Interactive Services” au spus că tânăra avea un program de lucru normal şi nu s-a plâns niciodată de epuizare sau de suprasolicitare. „Era angajata noastră de opt ani şi nu era genul care să fi avut probleme. M-am uitat pe pontajul ei şi am descoperit că a muncit opt ore jumătate pe zi, în medie”, a spus Cristina Mititelu Mihoc, Senior Vice President. Compania a anunţat şi inspectorii de muncă pentru a începe o anchetă, întrucât accidentul s-a petrecut în timpul orelor de program.

Cazul Stroescu a speriat tinerii angajaţi

Raluca Stroescu (31 de ani), auditor la Ernst&Young, a murit în urmă cu trei ani din cauza epuizării. Diagnosticul a fost fibroză miocardică, însă colegii fetei au spus că moartea a survenit după săptămâni de lucru neîntrerupt.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Drogul violului Foto womenshealth gov jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net