Bonă condamnată pentru maltratarea a doi copii pe care îi avea în grijă - VIDEO

Ultima actualizare:

Bona Ecaterina Spirea a fost obligată la plata unor daune morale de 2.000 de lei şi plata a 3.000 de lei amendă penală , de către instanţă, informează Mediafax.

Prin aceeaşi decizie, Judecătoria sectorului 6 a hotărât revocarea suspendării condiţionate a executării unei pedepse de un an de închisoare, la care Ecaterina Spirea fusese condamnată definitiv în 2007, într-un dosar de delapidare.

Decizia Judecătoriei sectorului 6 Bucureşti poate fi contestată la Tribunalul Capitalei.

Spirea este acuzată că i-a lovit fără milă pe copiii pentru care a fost angajată ca bonă.

Mama celor doi minori a observat la un moment dat o schimbare în comportamentul copiilor, motiv pentru care a decis montarea în apartament a unui sistem de supraveghere audio-video.

Înregistrările din 26 iunie 2009 au surprins cum Ecaterina Spirea îi loveşte cu palma peste faţă pe copii, cum îl trage de obraz şi de ureche pe Andrei Răzvan, care începe să ţipe. Femeia i-a forţat pe copii să stea în genunchi

Într-o altă înregistrare, Ecaterina Spirea poate fi văzută cum îl loveşte peste mână pe băiat deoarece acesta dorea să apuce o sticlă cu suc sau cum îl loveşte puternic cu un obiect voluminos din material textil pe minorul Răzvan Andrei, care a început să plângă.

În acest caz, o altă bonă, audiată în calitate de martor, a declarat că a văzut-o pe Spirea când îi îngenunchea pe copii şi când îi bătea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Deportări staliniste din Basarabia   „A fost noaptea de marți spre miercuri când ne au ridicat  Mama frământa pâinea, iar tata plângea” jpeg
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net