Blonda de la MApN, bugetar de lux: 6 case şi maşini exclusiviste

Ultima actualizare:

Gabriela Voicu a fost numită la conducerea Oficiului Naţional pentru Cultul Eroilor în februarie 2010, prin ordin direct al ministrului Apărării, Gabriel Oprea. În cei 29 de ani de viaţă a reuşit să strângă, conform declaraţiei de avere, ban pe ban, maşini de lux şi vile pe măsură.

Gabriela Voicu se laudă cu un Aston Martin, un BMW, bijuterii în valoare de 30.000 de euro, iar împreună cu familia are patru apartamente şi alte două case de locuit. În luna aprilie a încasat 2470 lei. O nimica toată în raport cu averea pe care o deţine.

Anterior angajării sale în Ministerul Apărării, Gabriela Voicu a lucrat, în perioada 11.08.2005-31.10.2008, în două firme cu capital privat, în ambele exercitând funcţia de director vânzări, spune ministerul Apărării.

Tânără şi bogată

Georgia Gabriela Voicu n-a menţionat în declaraţia de interese că este asociat majoritar la Regent Security SRL Bucureşti. În declaraţia de avere figurează cu zero lei la venituri obţinute în 2009. Din document aflăm însă că deţine bijuterii de 30 de mii de euro şi două maşini de lux ( BMW şi un Aston Martin), patru apartamente şi două case achiziţionate în decurs de trei ani.

Dar, dacă lista averii este mare, CV-ul furnizat de MApN este foarte scurt: „Doamna Georgia Gabriela Voicu s-a născut la data de 21.03.1981, este licenţiată, în anul 2004, a Facultăţii de Limbi şi Literaturi Străine a Universităţii «Spiru Haret». Chiar şi fără experienţă, tânăra a fost numită, fără concurs, prin ordin al ministrului Apărării, Gabriel Oprea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
politiajaf rsapolitianeamt jpeg
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net