Băiatul lui Prigoană prins cu 115 km/h pe DN1. Cum comentezi?

Ultima actualizare:

După  ce a aflat de isprava băiatului său, Silviu Prigoană a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitale, comisarul şef, Christian Ciocan, ca să-i fie suspendat permisul băiatului. „E legea proastă! Despre Honorius ce să spun... nu a făcut şcoala de şoferi la zi, a făcut la fără frecvenţă sau la distanţă. El nu ştia că viteza legală este trecută pe o tablă. De fapt, ori nu ştie ce-i cu cifrele alea, ori nu vede“, a declarat pentru Adevărul de Seară, Silviu Prigoană.

El a aflat de fapta băiatului său de la televizor şi a reacţionat imediat. „Cetăţenii din jur nu sunt protejaţi, mai ales că legea nu-i respectă. Placa aia nu-i pusă degeaba acolo. Trebuie să le luăm permisul acestor vitezomani şi să-i trimitem din nou la şcoală“, a mai spus Prigoană.

Cu toate acestea, din cauza legii, Prigoană Jr. nu o să rămână fără permis, deoarece a depăşit doar cu 45 de kilometri viteza legală. Dacă depăşea cu 50 de km/h, el devenea pieton.„Legea nu-i bună! Eu nu pot să-l pedepsesc, are 25 de ani, vreţi să mă bată?“, a conchis Silviu Prigoană.

Honorius nu este la prima abatere de acest gen. El a fost prins, în luna iunie a anul trecut, la volanul maşinii sale, cu o viteză peste limita legală admisă şi, culmea, atunci când avea permisul suspendat. Pentru fapta sa poliţiştii i-au întocmit dosar penal.

Honorius Prigoană  avea permisul suspendat din 17 mai, când din nou a depăşit viteza legală. Atunci, permisul său i-a fost supendat pentru două luni.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
femeie loterie loto istock jpg
magazin malle jpg
gunoi freepik jpg
masina sicriu mecum auctions jpg
vaza flori jpg
banner mama luiza melencu png
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net