Admiratorii au îmbrăcat cu flori mormântul lui Dolănescu

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Zeci de persoane au mers la cimitir, vineri dimineaţă, pentru a comemora un an de la dispariţia artistului. Cei care s-au perindat pe la mormânt şi-au exprimat atât regretul că artistul a părăsit această lume prea devreme, cât şi că cei doi fii ai săi, Ionuţ şi Dragoş, se ceartă pe avere.

Fanii au început să-şi facă apariţia încă de la prima oră. „Au venit în jur de 20 de persoane, în grupuri de câte doi-trei. O să avem o zi grea, de obicei după-amiază vine lumea la mormânt”, a spus de dimineaţă, în jurul orei 10, un lucrător al cimitirului Bellu, acolo unde este înmormântat Ion Dolănescu.

Printre cei veniţi astăzi la mormânt se aflau atât fani, cât şi prieteni de-o viaţă ai artistului. „Ne cunoşteam de 30 de ani şi a venit la mine în casă la toate evenimentele speciale şi ne-a cântat. Am făcut multe petreceri împreună dar ne ajutam şi la greu. Era un om deosebit şi nu te lăsa dacă aveai o problemă. Păcat de băieţii lui că se ceartă, eu îi sfătuiesc să găsească o cale de mijloc”, a spus Marin Petre.

Ionuţ a chemat călugări din Moldova

Contactat de “Adevărul de Seară”, Ionuţ Dolănescu a spus că va merge, astăzi, la mormântul tatălui său şi va face şi o slujbă comemorativă la casa lui Ion Dolănescu.

“Parastasul tatălui meu a avut loc duminică. Astăzi vor veni mai mulţi călugări din Moldova, pentru a face o pomenire, iar apoi vom merge la cimitir”, a spus Ionuţ Dolănescu.

simeon stalpnicul png

Ionuţ a ţinut să adauge că nu mai vrea să se împace cu fratele său. „Nu mai există niciun prilej de împăcare cu Dragoş. I-am dat mai multe şanse, dar el a apărut în presă cu răutăţi. Ceea ce am de împărţit cu el, o va face legea. El a fost cel care m-a târât prin tribunale“, a declarat Ionuţ.

Ion Dolănescu a murit în 19 martie 2009, la vârsta de 65 de ani. S-a născut la 25 ianuarie 1944, la Peşinari, lângă Târgovişte, într-o familie săracă şi a crescut alături de patru fraţi şi trei surori.

Mai citeşte:

Doar 13 oameni, la parastasul lui Ion Dolănescu

Dragoş Dolănescu: «Ionuţ ţine doliu prin petreceri, eu prin rugăciune»

Ionuţ

Dolănescu: «Îi fac lui tata monument de 7.000 de euro»

Fraţii Dolănescu se bat pe patru case şi un loc de veci

Ionuţ Dolănescu:«Tată, ţi-am făcut pomană în loc de petrecere!»

Maria Ciobanu şi-a bârfit fosta noră la botez!

Ionuţ, război cu fratele la botezul fiului!

Fraţii Dolănescu nu s-au împăcat la parastas

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net