Întâmplare halucinantă: «Un funcţionar public m-a muşcat de mână!»

Ultima actualizare:

    Şerban Bică este hotărât  să depună plângere  împotriva funcţionarului (FOTO: ANDREEA MITRACHE)
Şerban Bică este hotărât să depună plângere împotriva funcţionarului (FOTO: ANDREEA MITRACHE)

Scandal la Agenţia Finanţelor Publice Dolj! Un om de afaceri din Craiova susţine că a fost muşcat de mână de un funcţionar public în timpul predării unui imobil executat silit.

Şerban Bică a povestit că a avut un conflict verbal cu şeful Serviciului Executări Silite, iar acesta a devenit nervos. Pentru a intra în posesia documentelor, l-a muşcat de mână pe Şerban Bică.

„A acţionat ca un câine nebun. M-a muşcat de mână, iar eu am dat drumul imediat la acte. Am sunat la poliţie pentru a reclama incidentul, dar funcţionarul public a fugit imediat de la faţa locului", a povestit Şerban Bică. El a depus plângere împotriva inspectorului Sorin Cojoacă.

„Am cerut să fie recuzat, iar în următoarele zile voi depune plângere şi la poliţie. Am certificat medico-legal de la IML şi am 2 zile de îngrijiri medicale. O să-mi fac toate analizele. Este posibil să aibă hepatită şi să mă îmbolnăvesc", a mai zis Şerban Bică.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net