De ce a scăpat Becali de condamnare în dosarul de sechestrare de persoane

Ultima actualizare:

    Gigi Becali
Gigi Becali

Gigi Becali a fost achitat în dosarul privind sechestrarea a trei bărbaţi suspectaţi de furtul limuzinei sale, pentru că premisa procurorilor a fost greşită, iar judecătorii au constatat că acesta a comandat recuperarea maşinii şi nu violenţe la adresa hoţilor, ţinându-le lecţii de morală.

Instanţa supremă arată în motivarea deciziei prin care George Becali a fost achitat pentru sechestrarea presupuşilor hoţi ai limuzinei sale că ipoteza procurorilor, potrivit căreia aceştia ar fi fost duşi împotriva voinţei lor la barul din Pipera, nu se probează în raport cu dovezile propuse de anchetatori, potrivit Mediafax.

Potrivit deciziei instanţei supreme, din 19 octombrie 2011, prin care George Becali şi gărzile sale de corp, Cătălin Otto Zmărăndescu, Marcel Popa, Ştefan Dediu, Marcel Popa şi Niculaie Dumitraşcu, au fost achitaţi.

Judecătorii arată în documentul citat că părţile vătămate nu au avut de suferit, în urma gestului presupus făcut, respectiv sustragerea limuzinei finanţatorului, ci mai mult, au fost tratate cu băuturi la barul din Pipera iar acestora nu li s-a interzis nicio clipă să plece.

Magistraţii remarcă totodată că niciuna din părţi nu a cerut expres să fie lăsată să plece.

Astfel, judecătorii arată, în motivarea citată, că ipoteza conducerii forţate a celor trei presupuşi hoţi în barul din Pipera nu este susţinută de probe, în contextul în care aceştia au cerut să vorbească cu George Bacali.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
image png
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net