Mergi la conţinutul principal
NationalPe lacul lui Țânțăreau zac tone de pești zac morți acum

Video

 • Postarea doamnei Gabriela Paisa‎ pe Facebook în grupul “Corbeanca social community“

  (zona pozata si filmata cu tonele de peste mort este lacul din Ostratu ce margineste Paradisul Verde)

  Eu nu sunt acasa, dar asta e ce am primit acum si trebuie sa cunoasca toti din aceasta comunitate. Inteleg ca ieri arata asa lacul si niste oamenii deja strangeau la el (probabil sa faca problema nesimtita). Video atasez in comentarii, caci nu functioneaza impreuna cu pozele.

  Cu totii am avut sau avem impresia ca ne-am mutat sau traim de mai mult timp intr-un loc pe care-l credem cumva “MAI BUN”. Nu e chiar clar in raport cu ce, dar ne place. Apar magazine, apare Mall, Shopping Center, e deja concurenta intre restaurante cu delivery. E ok, nu?

  Insa iata, dragilor, ca traim cu un monstru sub pat (sau in dulap). Un monstru individual sau colectiv. Va vine sau nu sa credeti, asa arata lacul din Ostratu, ce margineste Paradisul Verde!! Traim live un dezastru ecologic si ceea ce urmeaza este un pericol uriaș pentru locatarii din vecinatate. Haideti sa alaturam acest scenariu demn de serialul Cernobil la cel cu “insulele de moloz” din ce in ce mai dese de pe camp, la tonele de deseuri, pet-uri din petecele de padure si din santuri, la furtul de lemne cu caruta, la fumul care ne intoxica noptile si iata cum obtinem o imagine a unei complicitati criminale cand indiferenta si lipsa de reactie a celor responsabili se impletesc de minune cu ignoranta si confortul fiecaruia dintre noi. Starea noastra de mai bine se datoreaza perceptiei de mai bine, realitatea este insa una dezolanta demna de PRO TV cu al lor Romania – te iubesc!

  Orice distribuire si reclamatie catre autoritati sunt necesare si trebuie sa fim cat mai multi care se implica.