Vloggerul Alexandru Bălan, zis și Colo, anchetat de poliție după ce a instigat la violență împotriva minorelor

alexandru-balan-vlogger.jpg

Alexabdru Bălan, zis și Colo, pe scena, cu microfonul în mână, alături de fani
Vloggerul Alexandru Bălan a spus că unele fete merită să le pui piciorul pe față și să le dai cu capul de pereți
Sursa foto: Facebook

Vloggerul Alexandru Bălan, cunoscut în rândul internauților drept Colo, este anchetat de poliție după ce ar fi instigat la violență împotriva minorelor. El a publicat pe canalul său de Youtube un video în care afirmă că unele adolescente merită „să le dai cu palmele, să le ții cu capul de pereți, să le pui piciorul pe față”. Colo este urmărit în mediul online de 850.000 de persoane.

Vloggerul Alexandru Bălan, zis și Colo, anchetat de poliție. Ce a spus că le-ar face fetelor minore

Un cunoscut vlogger român este anchetat de Poliția Capitalei pentru că ar fi instigat la violență împotriva minorelor, inclusiv la violarea acestora, după ce a povestit o experiență personală pe care a avut-o cu o fată de 16 ani, transmite Digi24. „În urma informațiilor apărute în media, cu privire la anumite declarații ale unui bărbat ce activează în zona online, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București s-a sesizat din oficiu și a demarat verificări pentru stabilirea situației de fapt și de drept”, a precizat Poliția Capitalei, pentru Mediafax.

Verificările au început după ce tânărul a afirmat, într-un videoclip postat pe Youtube.com, cu referire la adolescente, că unele dintre ele merită „să le dai cu palmele, să le ții cu capul de pereți, să le pui piciorul pe față”. Mai mult, el a declarat că fetele care se îmbracă sumar ar trebui violate și bătute.

colo-vlogger.jpg

Vloggerul Alexandru Bălan, zis și Colo, portret
Vloggerul Alexandru Bălan și-a cerut scuze într-o altă postare pe Youtube. Discursul său a fost incoerent și agramat
Sursa foto: captură video Youtube.com

Scandalul a izbucnit chair pe 1 Iunie. Realizând situația în care se află, vloggerul Alexandru Bălan, anchetat în prezent de poliție, și-a cerut scuze și a spus că îi pare rău pentru tot ce a spus.

Citește și: 

Vloggerul Alexandru Bălan, care a instigat la agresiune asupra minorelor, își cere scuze: „A fost o glumă extraordinar de proastă!”

Loading...