Vrăjitoarele se răzbună pe Oana Zăvoranu. Plângere penală pentru instigare la omor VIDEO EXCLUSIV

vanesa_si_melissa.jpg

oana zavoranu vrajitoare vanessa melissa
Vanesa si Melissa trebuie să scoată bani grei pentru a scăpa de Oana Zăvoranu
Foto: Click!

Credeaţi că s-au liniştit apele în familia Zăvoranu?

Pretinsele vrăjitoare Melissa şi Vanessa o vor da în judecată pe Querida. Motivul? Bruneta le-ar fi instigat la moartea mamei sale, pe vremea când le frecventa. "O să fac o plângere penală împotriva ei pentru că doresc să stea şi ea după gratii cum am stat şi eu un an nevinovată. Acuzaţia este instigare la omor. M-a instigat cu vorbe foarte urâte în legătură cu mama ei. Dacă atunci eram beată şi luam un cuţit sau un topor şi mă duceam şi o omoram pe mama ei. Ce se întâmpla?", a declarat femeia pentru Click! de la Prima TV.

Oana a vrut să-şi omoare mama?

Melissa susţine că toate acuzele aduse împotriva Oanei pot fi demonstrate cu înregistrări audio-video. "Sunt probe care o incriminează pe Oana. Atât am de spus!", a mai spus vrăjitoarea.

Vrăjitoarele au fost închise din cauza Oanei

Pentru şantaj, Vanessa şi Melissa au fost condamnate la câte trei ani de închisoare cu suspendare şi la plata unei daune morale de 10 mii de euro. Sentinţa a fost contestată de Oana Zăvoranu. Potrivit procurorilor, cele două vrăjitoare au convins-o pe brunetă că se află sub puterea blestemelor mamei sale, iar pentru a se vindeca i-au cerut sume mari de bani, bijuterii, o maşină şi-un apartament, toate valorând cam 500.000 de euro.

 

 

 

Loading...

Citește și