Viorica de la Clejani, de urgență la spital

viorica.jpg

viorica clejani
Viorica de la Clejani a trebuit să ajungă de urgență la spital
Foto Antena 1

Viorica de la Clejani a ajuns la medic de urgenţă! Cântăreaţa a călcat strâmb şi a făcut entorsă. Totul s-a întâmplat în timpul unei nunţi la care taraful din Clejani a fost invitat pentru a întreţine atmosfera.

"Aseară am fost la o petrecere foarte frumoasă şi am fost concentrată, ca să iasă bine, dar când am trecut la partea mondenă cu Margherita, mi-am trimis dansatoarele în spate. Aveam tobiţa mea de gât şi am cântat cu dor aseară. Eram sus pe scaun şi am vrut să cobor, m-am dezechilibrat şi s-a întors rotula. Am călcat strâmb, bine că nu am căzut."

A continuat să cânte, însă, odată ajunsă acasă, artista nu a mai suportat durerile. "M-am dus la Ioniţă: «Trezeşte-te că mă doare de nu mai pot!» M-a dus la spital şi mi-au zis să stau zece zile la pat, dar nu am cum."

Loading...

Citește și

  • viorica clejani crema de fata seu de oaie untura de porc acasa

    Are un ten perfect de care este foarte mândră! Viorica de la Clejani a dezvăluit secretul tenului ei fără cusur. Cântăreaţa de muzică de petrecere foloseşte o cremă de faţă făcută chiar de ea acasă, din seu de oaie.

  • Revedere memorabilă între Johnny Depp şi Ioniţă de la Clejani. Prieteni de-o viaţă, lăutarul şi ''piratul din Caraibe'' au încins o petrecere de pomină. Ioniţă l-a invitat pe actor acasă la el, în Clejani, ca să îl omenească până la capăt. Margherita, fiica lui Ioniţă şi a Vioricăi, a fost nelipsită. Cu silicoanele la vedere, tânăra s-a făcut remarcată la braţul superstarului.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1