VIDEO O solistă a făcut anunţul în direct: "Mă mărit anul acesta"

miss.jpg

miss g florina ghenescu relatie nunta
Miss G are o relaţie stabilă şi nu exclude posibilitatea de a se mărita chiar anul acesta
Foto: arhivă personală
Citeste tot despre: 

Florina Ghenescu, alias Miss G, cântă de când se ştie: în cor, la serbări, în liber şi, bineînţeles, pe scenă.

Invitată în platoul emisiunii Click!, difuzată de luni până joi de la ora 23:30, la Prima TV, frumoasa cântăreaţa a mărturisit că se simte împlinită nu doar pe plan profesional, ci şi în cel personal.

Miss G (27 de ani) are un iubit mai mare decât ea cu 10 ani şi plănuieşte chiar să ajungă la altar alături de el. "El nu vrea să apară. Suntem împreună de mulţi ani, nu e primul meu iubit, dar sper să fie ultimul. Când o să fie cazul vă anunţ. E un om deosebit. Sper să facem şi nunta anul acesta", a declarat ea, la Prima TV.

missg.jpg

Miss G are o relaţie cu un bărbat despre care nu vrea să dezvăluie nimic
Foto: arhivă personală

Cât despre colaborările profesionale, Miss G se pregăteşte de un duet cu Lou Bega. "E timpul să merg la alt nivel. Am avut onoarea să îl cunosc anul trecut, la un eveniment. Pe cât de faimos e, pe atât de modest", a mai spus cântăreaţa.

 

Vezi aici arhiva emisiunilor Click!, dar şi ediţia integrală de luni, 20 ianuarie.

Loading...

Citește și

  • Vara aceasta a fost anotimpul ei. Miss G, pe numele ei real Florina Ghenescu, a reuşit să cucerească publicul cu melodia "Moonlight", dar şi cu prestaţia ei de la emisiunea "Vara pe Val", unde a făcut parte din echipa "rechinilor" de la TVR 2.

  • Miss G, pe numele real Florina Ghenescu, a fost invitată în platoul emisiunii Lozul cel Mare difuzată pe TVR1 să cânte "Moonlight", piesa cu care a dat lovitura în clasamentele muzicale europene. Astfel, aflată in platoul Loteriei, artista a mărturisit că a și câștigat la Loto când a împlinit 14 ani.