VIDEO EXCLUSIV Marcel Toader și Maria Constantin, duel la sânge!

Marcel Toader și Maria Constantin au dat dovada de curaj cu pistoalele în mână

Maria Constantin, Marcel Toader divort, scandal, infidelitate, Judecatorie, notar, Maria Constantin avocat, tribunal
Divorțul dintre Marcel Toader și Maria Constantin va fi tranșat la tribunal
FOTO: Arhiva personală

Împuşcături în plină zi în Capitală! Nu este scenariul unui film poliţist, ci un duel real, între două vedete autohtone!

Marcel Toader şi Maria Constantin au ajuns, nu la cuţite, ci la pistoale!

Cu chiu cu vai, Marcel Toader a reuşit să-i pună iubitei lui pistolul în mână la singurul poligon acoperit din Bucureşti, Complexul de Tir UTI ! Acelaşi unde şi-a arătat talentul şi Steven Seagal! Şi de cum a pus mâna pe armă, Maria Constantin s-a simţit o adevărată Lara Croft! ''Ăsta mi se pare prea mic, e de poşetuţă. Da, dar mie imi plac lucrurile mari'', a spus Maria Constantin.

Pentru Marcel, pasiunea pentru arme este una mai veche! În urmă cu câţiva ani, omul de afaceri a avut o armă de vânătoare, pe care a folosit-o o singură dată! ''Am fost undeva pe câmp şi am ochit câteva ciori. Nu am reuşit să le nimeresc. În pădure am fost o singură dată cu un grup de prieteni. După ce am plecat de la vânătoare aceştia mi-au spus că nu eram îmbrăcat adecvat. Eram în trening albastru, teniși roșii si ma dădusem cu after shave. Și mi-au spus că tu stai după stejarul ăsta și când vine vânatul l-ai distrus. Numai că ei stăteau la câțiva kilometri'', a mărturisit omul de afaceri la emisiunea Click!, de la Prima Tv, difuzată de luni până joi, de la ora 23.30.

Marcel Toader și Maria s-au duelat la un poligon de tragere

toader iubita poligon
Marcel Toader și Maria s-au duelat la un poligon de tragere
Foto: Captură Prima TV

În timp ce pe Maria au acaparat-o pistoalele elegante şi gloanţele strălucitoare, Marcel a pus ochii pe o armă bărbătească, și chiar a glumit pe seama iubitei sale: ''Arma asta e foarte bună pentru ca o femeie geloasă își poate vedea soțul după colț și îl poate executa.''

Maria a prins şi ea curaj şi a pus mâna pe pistolul încărcat. Cum arma le stătea atât de bine în mână, cei doi s-au gândit să facă un pariu. Cel care trage mai prost îi dă celuilalt un cadou. În cele din urmă, câştigător a ieșit Marcel Toader, dar Maria a cerut revanșa. Câştigător şi în al doilea tur, Marcel Toader s-a făcut cu două cadouri! Dar nu se aştepta ca iubita lui să-i dea papucii!

clipboard01.jpg

Marcel toader
Marcel s-a dovedit mult mai inspirat la tir
Foto Click! de la Prima Tv

"Ne gândiserăm la o pereche de papuci sau mai bine îi iau mănuși'', a glumit Maria.

Vezi aici arhiva emisiunilor Click!, de la Prima TV.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Loading...