VIDEO EXCLUSIV Cel mai greu moment pentru Doru Todoruţ, de când a devenit tată

CLIIMA20140223_0003_1.jpg

doru todorut fete copii sotie
Doru Todoruţ e un tată fericit şi se ocupă conştiincios de cele trei fetiţe pe care le are, chiar dacă a divorţat de mama loc
Foto: Click!

În cazul unui divorţ, copiii suferă cel mai mult. Când este însă vorba despre părinţi-vedete, încercările de a-i proteja pe cei mici de "gura lumii" sunt cu atât mai dificile.

Doru Todoruţ şi fosta lui soţie au încercat, şi au şi reuşit, să-i protezeje pe cei mici de suferinţă, după ce au divorţat. Artistul e topit după cele trei fetiţe pe care le are şi le vede aproape zilnic, după cum a mărturisit în emisiunea Click, difuzată de luni până joi de la ora 23:30, pe Prima TV.

Ba chiar, după divorţ, a constatat că se înţelege mai bine cu fosta soţie decât atunci când erau căsătoriţi.

"A fost o decizie comună aceea de a nu vorbi despre divorţ. Copiii trebuie să se bucure de copilărie, adulţii mai fac greşeli. Ca părinţi relaţionăm foarte bine, mai bine decât atunci când eram împreună. Există înţelegere şi linişte. Gemenele sunt încă mici şi nu ştiu nimic, dar Rebeca are 5 ani şi a pus nişte întrebări fireşti. Realitatea s-a acceptat destul de uşor", a declarat el, la Prima TV.

Doru recunoaşte însă că viaţa de părinte nu e deloc uşoară, dar orice sacrificiu e făcut cu plăcere, deoarece cele mici sunt bucuria vieţii lui.

"Dacă m-ar întreba cineva dacă îmi pare rău că m-am căsătorit şi am divorţat, aş spune că nu, pentru că am aceste trei fetiţe. Cel mai greu a fost când am venit de la un concert şi, după jumătate de oră de când am aţipit, a trebuit să mă trezesc. E mai greu pentru că e o perioadă mai lungă... Când ai copil mic, de multe ori stai lângă el şi în loc să dormi stai lângă el să auzi dacă respiră", a mai afirmat solistul.

 

Vezi aici arhiva emisiunilor Click!, dar şi ediţia integrală de miercuri, 21 ianuarie.

 

 

Loading...

Citește și