Vedetele, băgate în sperieți în parcurile de distracții

diana_bart_crina_abrudan.jpg

diana bart crina abrudan
Diana Bart și Crina Abrudan au mers într-un parc de distracții din Capitală
Foto: arhivă personală

Parcurile de distracții sunt un loc al amuzamentului, dar și al fiorilor simțiți pe șira spinării. Vedetele noastre au fost curajoase să încerce diverse atracții din aceste zone ale adrenalinei, dar s-au și speriat pe cinste.

Dornice de adrenalină, vedetele nu se dau în lături să încerce senzaţii tari. Asta până când ajung să tragă câte o sperietură zdravănă. A păţit-o pe pielea ei și Diana Bart, prezentatoarea de la "Focus Magazin", emisiunea mondenă de la Prima Tv. "Sinceră să fiu, am păţit-o la Alton Towers, în Anglia, la parcul de distracţii. Am intrat în parc şi m-am dus fix în spate, unde era X Zone. Dar nu m-am gândit că are cel mai înalt grad de periculozitate şi de adrenalină. Şi m-am suit într-una dintre chestiile alea. Şi Dumnezeu cu mila, nu ştiu cum s-a întâmplat de n-am murit, am crezut că fac infarct. Îmi venea pur și simplu să mă arunc ca să scap, a povestit Diana chiar în emisiunea pe care o prezintă alături de Alexandru Constantin.

Nici Crinei Abrudan nu îi plac astfel de tiribombe. "Mi-e foarte frică la înălțime, nu-mi plac senzațiile tari deloc", a spus fosta prezentatoare a știrilor sportive.

Anca Serea are fobie de înălțimi

Anca Serea, una dintre cele mai frumoase mămici din România

Anca Serea este una dintre cele mai frumoase mămici din România
FOTO: Arhiva personală

 

Anca Serea este o mamă ocupată și, pentru a le face față celor cinci copii, uneori trebuie să se urce cu ei în trenulețe, dar nu îi place deloc să încerce senzații tari. "Trebuie să recunosc că sunt foarte fricoasă, nu sunt adepta senzaţiilor tari din parcurile de distracţii, le prefer pe celelalte. Nu mă dau în roller coaster, nu mă dau în tot ceea ce presupune o distanţă mare de pământ, nici nu-mi plac. În roata mare nu am curaj să mă dau. Este singura mea frică, alături de fobia de avion, nu-mi plac înălțimile deloc", a spus Anca.

Adelina Pestrițu a rămas blocată la Disneyland

adelina_1.jpg

adelina pestritu
Adelina Pestrițu
Foto Facebook

 

Disneyland este Raiul pe pământ pentru orice copil, dar și pentru unii oameni mari. Adelina Pestrițu a mers și ea să încerce atracțiile din parc, dar a rămas blocată într-unul dintre trenulețe, însă  asta nu a descurajat-o. "M-am blocat în Disneyland, într-un trenuleţ. Mai tare de atât nu are ce să fie, îţi garantez. Este o senzaţie că nu o să mai ieşi niciodată de acolo, pentru că e întuneric peste tot şi trenuleţul respectiv ne supune la nişte forţe. De la acele forţe am staţionat o oră jumate până când au venit şi ne-au scos de acolo", a povestit Pestrița.

Ellie White are parte de spaime din partea fiului său

Ellie White nu trebuie să mai bată parcurile de distracţii pentru a avea parte de senzaţii tari. I le oferă ori de câte ori are ocazia băieţelul ei, Mihai, care este cam neastâmpărat. "Nu am tras nicio sperietură într-un parc din ăsta. Am tras-o cu fiul meu acum vreo două săptămâni, când a căzut în piscina unor vecini. Eram cu ochii pe el. știe să înoate, dar piscina era foarte mare. Nu s-a rănit, doar s-a speriat. Și eu mai tare ca el", a declarat cântăreața pentru emisiunea de la Prima TV.

ellie_white_familie.jpg

ellie white familie copii
Artista are doi copii cu Doru Tincă
foto: arhiva personală
Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1