Vedete cu suflet mare! Ce fapte bune au făcut

alexandra_ungureanu.jpg

alexandra ungureanu
Alexandra Ungureanu a ajutat un om nevoiaș
foto: Sever Gheorghe

Se spune că atunci când facem o faptă bună, aceasta ni se va întoarce la un moment dat. Şi ce plăcut este să vezi cum apare zâmbetul şi fericirea pe chipul celui ajutat, dar şi pe al vostru.

Livia Graur este una dintre vedetele care face fapte bune ori de câte ori este nevoie. Frumoasa noastră colegă ne-a mărturisit că a avut o săptămână în care a făcut în fiecare zi câte o faptă bună, iar la final s-a simţit foarte fericită: „Am văzut o bătrânică care nu putea să traverseze strada, am oprit maşina, eram în spatele altora, am oprit maşina, m-am dat jos şi am ajutat-o să treacă cu cadrul. Era o bătrânică cu cadrul. În ziua următoare ştiu că am dat unui căţel din faţa blocului să mănânce ceva şi în următoarele zile a fost tot ceva legat de oamenii cu care m-am întâlnit... în fine, dar sunt sigură că e important să facem toţi fapte bune”.

Valentina Pelinel şi Brigitte Sfăt ne-au mărturisit că şi ele se transformă în zâne bune, dar ţin totul pentru ele. „Lucrurile astea se fac, dar nu se spun pentru că şi foarte multe carităţi pe care le faci de-a lungul timpului, ajuţi diferite cazuri, se zice că nu e bine să le spui ca să fie bine pentru sufletul tău”, a mărturisit Valentina. „Ştii cum se spune. Să nu ştie dreapta ce face stânga, aşa scrie în BIblie. Adică, depinde, dacă am facut-o pentru oameni, am facut-o cu trâmbiţe şi o s-o trâmbiţez acum, dacă am facut-o pentru Dumnezeu o voi ţine să o vadă doar el. Nu pot să spun mai mult”, a declarat Brigitte.

Nici Giulia Anghelescu nu a vrut să ne spună ce lucruri bune a făcut pentru ca alţii să fie fericiţi, dar ne-a asigurat că este atentă la ce se întâmplă în jurul ei şi încearcă să ajute cum poate: „Încerc să fac o faptă bună în fiecare zi, dar nu prea zic despre ele, încerc să le păstrez pentru mine. Sunt hrană pentru sufletul meu şi atât”.

Printre faptele bune pe care Alexandra Ungureanu spune că le-a făcut de-a lungul timpului, una singură i-a rămas în suflet artistei: „Am văzut anul trecut în preajma Crăciunului un bătrân care vindea cărţi şi nu îndrăznea să ceară, dar cu siguranţă se vedea că are nevoie de bani şi am scos 100 de RON şi i-am dat şi a început să plângă şi mi s-a părut foarte impresionantă povestea lui şi faptul că în preajma Crăciunului în loc să aibă o familie lângă care să stea la căldură, era pe stradă şi vindea cărţi ca să aibă cu ce trăi”.

Loading...
 
 

Citește și

  • valentina pelinel reteta cu votca

    De când este o femeie liberă, Valentina Pelinel (34 de ani) încearcă să-şi ocupe timpul cu activităţile care chiar îi fac plăcere. Fostul fotomodel le-a mărturisit amicilor că atunci când vrea să scape de stres, într-o zi mohorâtă de weekend, se apucă de colorat. Da, aţi auzit bine, fosta soţie a lui Cristian Boureanu se relaxează cu "teme" pentru copii.

  • barbatii din viata valentinei pelinel

    Despre bărbații din viața Valentinei Pelinel (35 de ani) nu se știu prea multe, deși s-au vehiculat în continuu zvonuri în presa centrală. Fostul model a fost întotdeauna discretă cu privire la viața ei privată. Cel mai cunoscut bărbat din viața blondei este fostul ei soț, Cristian Boureanu (42 de ani), cu care a fost căsătorită timp de 7 ani. Au divorțat fără scandal și au rămas în relații bune.

  • VIP-urile s-au pus pe botezat. Cuplurile Giulia şi Vlad Huidu şi Andra şi Cătălin Măruţă au intrat în febra pregătirilor pentru cel mai important eveniment din viaţa lor. Click! vă dezvăluie amănunte despre petrecerile cu ştaif, la care se vor distra, ­până-n zori, sute de invitaţi.

  • Are 19 operaţii estetice la activ şi tot şi-ar mai face! Brigitte, frumoasa soţie a lui Ilie Năstase, poate candida cu brio la titlul de cea mai operată femeie din România. Chiar dacă a avut grave probleme cu buzele, după ce i-au fost injectate substanţe ce i-au făcut mai mult rău decât bine, Brigitte nu renunţă la intervenţii. Unde mai pui că l-a convins şi pe Nasty să scape de riduri.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1