Vântur a citit în Click! totul despre «Ferma vedetelor». Prezentatoarea show-ului de la PRO TV e singura din fermă care are acces la ziare VIDEO EXCLUSIV

iulia-vantur.jpg

Foto: Blitz

Iulia Vântur citeşte Click! din scoarţă în scoarţă. Blonda a savurat de-a dreptul ediţia de luni a publicaţiei noastre. Prezentatoarea emisiunii „Ferma vedetelor” a făcut ochi mari când a văzut cele opt pagini speciale dedicate emisiunii de la Pro TV care face audienţe record.

Iulia Vântur are statut privilegiat în cadrul emisiunii care îi ţine pe români ţintuiţi în fotolii cinci zile pe săptămână. În calitate de prezentatoare a show-ului, Vântur e omul de legătură între concurenţi şi lumea exterioară “decorului”, pădurea de la marginea satului dâmboviţean Cocani. Spre deosebire de concurenţi, vedete amatoare de cancanuri şi ştiri tabloide, Iulia Vântur e singura care are acces la ziare. Blonda a citit pe nerăsuflate ediţia de luni a ziarului Click!, care cuprindea o secţiune specială, de opt pagini, dedicată emisiunii.

Chiar dacă s-au străduit să ţină secretă zona în care cele 12 vedete fac pe fermierii, producătorii emisiunii nu au putut păcăli vigilenţa reporterilor noştri, care au găsit ferma la 20 km de Capitală. Cu toate că nu duce lipsă de timp, blonda nu şi-a cumpărat singură ziarul, această sarcină revenind şoferului care i-a fost repartizat. Iulia e preluată de acesta în fiecare zi de emisie şi transportată până la liziera pădurii. De aici e îmbarcată într-o maşină de teren şi condusă la „locul faptei”, gospodăria nefericiţilor fermieri de ocazie.

5-act-4.jpg

Vedeta e transportată cu o dubiţă până la marginea pădurii...

5-act-5.jpg

Apoi e preluată de un vehicul de teren

 

Loading...

Citește și

  • Cocheta solistă Oana Radu şi-a făcut sâmbătă bagajele şi a părăsit, cu al ei troler roz-bombon, concursul “Ferma vedetelor”. Dar, n-a plecat acasă cu buzunare goale, ci cu suma de 6.000 de euro. Cântăreaţa a fost lamentabilă la probele de forţă şi precizie, “Taie-i craca” şi “Pune potcoava în cui”.

  • ferma vedetelor oana radu

    Săptămână grea la ferma vedetelor. Oana Radu a ieşit din concurs, în urma duelului pe care l-a avut cu Corina Drăgulescu. După o săptămână petrecută la "Ferma Vedetelor", artiştii au fost puşi în faţa primei confruntări: unul dintre ei trebuie să părăsească concursul ''Ferma Vedetelor''.

  • ferma vedetelor stefan stan cristina cioran cearta

    O săptămână a trecut de când cele 10 vedete care au rămas în competiţie se luptă pentru câştigarea marelui premiu, timp suficient ca între concurenţi să apară tensiuni. După mustrările pe care Mioara Velicu i le-a adus Oanei Radu, cântăreaţa fiind prima eliminată de la "Ferma vedetelor", Ştefan Stan şi Cristina Cioran au ceva să-şi reproşeze şi nu au făcut-o în cel mai civilizat mod.