Valuri de celulită la Hollywood! Ce vedete au îngrozit fanii VIDEO EXCLUSIV

lady_gaga.jpg

lady gaga
Lady Gaga
foto: arhiva personală

Când nu sunt pe covorul roşu sau în pictoriale fierbinţi, divele de la Hollywood sunt năpădite de celulită. Nici sportul, nici tratamentele costisitoare nu le-au ajutat să scape de efectul de coajă de portocală de pe picioare. Totuși, vedetele au găsit soluția: micile trucuri din Photoshop. Astfel, picioarele lungi și perfecte pot fi admirate doar în reviste, pentru că pe stradă revin la aspectul „propriu-zis” și îngrozesc fanii.

Este una dintre cele mai sexy femei din lume, dar doar în pictoriale. Jennifer Lopez nu mai este nici pe departe frumuseţea cu picioare lungi şi posterior perfect Când nu are stiliştii prin preajmă aspectul lui Jen lasă de dorit iar celulita este "în floare". Şi nu numai picioarele scot la iveală "valuri" imense de celulită ci şi abdomenul care nu de mult avea pătrăţele.

Iar pisicuţa Halle Berry e departe de corpul perfect acoperit de latex şi a început să semene cu o "stafidă". Odată cu trecerea anilor, s-a dus şi pielea netedă cu care se mândra mulatra. Dar chiar şi aşa, Halle nu se sfieşte nici pe departe să îmbrace pantaloni minusculi care nu o avantajează deloc.

Cât despre Kim Kardashian, cu toţii ştiam că are un posterior indecent, dar nu ştiam că este şi plin de celulită. Bomba sexy Kim nu este nici pe departe atât de sexy atunci când stiliştii îi dau mână liberă. Drept dovadă stau picioarele acoperite cu celulită, care se văd prin crăpăturile blugilor.

Britney Spears nu mai este nicio surpriză pentru nimeni. Blonda nu se îngrijeşte deloc, aşa că nici nu ne aşteptăm să se apuce de sport. Dar picioarele butucănoase, acoperite de un strat gros de celulită parcă "au umplut paharul". Ba unde mai puneţi că se afişează doar în ţinute care îi scot în evidenţă imperfecţiunile. Ooops, Britney, ai făcut-o din nou.

Lady Gaga nu trebuie să îşi mai croiască ţinute care mai de care mai trăsnite,  pentru că picioarele ei şochează de la prima vedere. Nu numai că se îmbracă doar în haine aproape invizibile, dar nu are nicio sfială când la fiecare pas pe care îl face i se văd  cutele de la celulită. Ba mai mult, se pare că diva insistă să îşi acopere "pulpiţele" doar cu portjariere.

Alicia Keys o fi ea "în flăcări", dar doar pe scenă. Din păcate hit-urile divei nu îi pot "arde" şi grăsimea de pe picioare. Bruneta nu a avut niciodată picioare de gazelă, dar acum, se pare că s-au dublat în circumferinţă.

 

Loading...

Citește și

  • S-a dus să îşi cumpere pizza şi s-a întors în sânii goi la hotel. Cine credeţi că a păţit aşa ceva? Evident că, nimeni alta decât Lady GaGa.

  • Deşi are 45 de ani, Jennifer Lopez arată provocator de sexy. Diva americană se îmbracă precum o adolescentă, deşi e trecută bine de prima tinereţe. Cântăreaţa a fost surprinsă recent în compania copiilor ei.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1