Vali Vijelie a dat mită 15.000 de euro pentru permisul de conducere?

valivijelie.jpg

Vali Vijelie a dat mită pentru a obţine permisul de conducere?
Foto: arhivă personală

15.000 de euro. Aceasta este suma pe care Vali Vijelie ar fi dat-o pentru obţinerea permisului de conducere, în anul 2008. Cel puţin asta reiese din interceptările telefonice din dosarul permiselor false din Argeş.

Artistul neagă însă cu vehemenţă că ar fi dat vreun ban pentru a obţine permisul de conducere. "Eu am impresia că faceţi o glumă. Nu e adevărat absolut nimic, nimic, nimic", a declarat artistul pentru emisiunea Click!, difuzată de luni până joi de la ora 23:30, pe Prima TV.

Vezi aici întreaga poveste a dosarului în care apare numele cântăreţului

Deşi cântăreţul apare cu permisul suspendat pe o perioadă de un an de la începutul anchetei, acesta neagă şi acest aspect şi spune, cu zâmbetul pe buze, că nu este adevărat.

"Nu mi-a suspendat niciodată nimic. Niciodată nu mi-a suspendat nici o secundă permisul", a mai spus el.

10 sancţiuni în patru ani

În 2009, Vali Vijelie contesta ordinul prefectului de Argeş, Marcel Proca, prin care se dispunea suspendarea permisului de conducere. În 2010, instanţa i-a dat câştig de cauză cântăreţului. Însă, de atunci, Vijelie a avut 10 sancţiuni în trafic: 8 pentru nerespectarea vitezei regulamentare şi două pentru că nu a purtat centura de siguranţă.

 

Vezi aici arhiva emisiunilor Click!, de la Prima TV, dar şi ediţia de luni, 26 ianuarie.

 

Loading...

Citește și