Valentina Pelinel: "Mie chiar îmi place să fiu singură"

pelinel-121515151515.jpg

valentina pelinel
Valentina Pelinel se simte bine singură

Valentina Pelinel este norocoasă! Sarcina nu îi face probleme, ba chiar... îşi permite să aibă o viaţă activă! Deşi ne-a mărturisit că îi place să fie singură, totuşi ne întrebăm ce va face când o vor apuca...durerile naşterii.

Mai are doar o lună până naşte, însă Valentina Pelinel se simte mai bine ca niciodată! Nu numai că este activă din cale afară, dar nici nu îşi ia măsuri preventive. Consideră că se descurcă foarte bine... pe cont propriu şi nu are nevoie de cineva să o păzească! 

"Eu am spus de la bun început că sarcina nu e o boală şi având în vedere că m am simţit şi foarte bine şi am fost foarte activă, vorba aia merg la sală, tot felul de proiecte, nu vreau neapărat să fie cineva lângă mine. Când vine momentul să nasc, o să sun pe cineva foarte apropiat, pe care oricum am aici aproape, unde locuiesc, prietenii mei apropiaţi şi o să mă ducă la spital. Mie chiar îmi place singură şi nu, chiar nu am nevoie, nu îmi lipseşte nimic singură, mă descurc bine, încă pot să fac curat prin casă, sunt agitată, n-am stare." Întrebată dacă face în continuare sport, Pelinel a răspuns: "Da, da, e foarte bine aşa, e foarte sănătos." 

Cu atât mai mult, nici poftele de graviduţă nu îi fac probleme! "Pofte am avut dacă am văzut alimente. Dacă mi le pui în faţă, o să gust din ceea ce văd, dar aşa, să mă trezesc noaptea, sau să mă gândesc la un anumit aliment sau să mi fie foarte poftă, nu."

 Valentina s-a îngrăşat 16 kilograme, care se văd... doar în jurul taliei, iar de Paşte, nu s-a abţinut de la nimic! "Chiar sincer, nu am încercat să ascund, să zic mai multe, sau mai puţine, exact 16 ştiu că am, ştiu că nu se văd, dar...De Paşte acum, am mâncat din tot ce am prins"

Şi pentru că mai este foarte puţin pănâ când va deveni mămică, Valentina vrea să trăiască fiecare moment la intensitate. Aşa că a ales să nască... "natural, natural, nici nu se pune problema! Acum, Doamne fereşte, dacă apare ceva medical şi mă sfătuieşte să nasc prin cezariană, evident că nu o să am de ales, dar eu vreau să merg până la capăt şi să nasc natural."

Dar nu s-a hotărât ce nume să-i dea bebeluşului: "Vreau să îl văd, ca să ştiu ce i se potriveşte!" 

Valentina Pelinel a anunţat la începutul acestui an că este însărcinată! De atunci, au apărut zvonuri cum că tatăl copilului ar fi fostul boss dinamovist aflat acum după gratii la Penitenciarul Jilava.

 

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Loading...

Citește și

  • valentina pelinel sarcina

    În câteva săptămâni, Valentina Pelinel (35 de ani) va aduce pe lume un băiețel, pe care deja îl alintă „bebeluș boznaș”. În ziua de Paște, duminică (1 mai), blonda a participat la un botez catolic. Fostul fotomodel a luat proporții și a mărturisit că nu s-a abținut de la mâncare.

  • În aşteptarea bebeluşului, care va veni pe lume în mai puţin de două luni, Valentina Pelinel (35 de ani) se împarte între cumpărături, şedinţe foto, mondenităţi, dar şi vizite la penitenciarul Jilava.

  • pelinel

    Deși este obișnuită cu obiectivul aparatului de fotografiat, Valentina Pelinel nu renunță la haine în pictoriale. Însărcinată în luna a opta, blonda a bifat mai multe ședințe foto, însă a avut grijă să nu se expună nud, așa cum în trecut au făcut-o alte vedete. Într-una dintre fotografii, blonda s-a lăsat,însă, imortalizată într-o ipostază incitantă cu sânii voluptoși și burtica goală la vedere.

  • Însărcinată în şapte luni, Valentina Pelinel (35 de ani) este din ce în ce mai activă la capitolul reclame. Pe internet, fotomodelul pune poze cu tot soiul de produse pe care fie le primeşte gratis, fie le promovează în baza unor contracte.