Văduva lui Gheorghe Dinică, sătulă de circul din cimitir. Ce decizie a luat aceasta

dinica.jpg

gheorghe dinica
Văduva lui Gheorghe Dinică, decizie radicală după ce a văzut circul din cimitere
Foto Click!

La şapte ani de la moartea lui Gheorghe Dinică, văduva regretatului actor dă cărţile pe faţă. Gabriela Dinică s-a săturat de circul din cimitirul Bellu aşa că a decis să rupă tăcerea. Femeia spune că înmormântarea a devenit acum o bătaie de joc, dar şi o risipă.

"Se fac înmormântări care te costă cât o nuntă, e o risipă şi o bătaie de joc. Se dau paturi, rânduri de haine, tone de mâncare. Multe persoane, de teamă să nu intre în gura lumii, respectă obiceiuri care nu le aparţin. Vin unii şi se ghiftuiesc şi se face risipă, se calcă peste morminte în disperarea de a pune mâna pe un pachet", a declarat văduva lui Dinică.

Gabriela Dinică este hotărâtă să organizeze comemorarea de şapte ani a marelui actor departe de Bucureşti. " M-a durut inima pentru că ştiam că lui nu i-ar fi plăcut să vadă aşa ceva. Anul acesta aş dori să organizez comemorarea de şapte ani la Câmpina, unde lucrurile stau altfel", a mai spus Gabriela Dinică. 

 

Loading...

Citește și

  • edith gonzales

    Ani de zile şi-a bucurat fanii cu rolurile ei din „Inimă sălbatică”, „Salome” sau „Dona Barbara”, producţii pentru care a filmat de dimineaţă până seara. Din păcate, cele mai recente vești de la actrița Edith Gonzales (51 de ani) nu sunt deloc bune.

  • gheorghe dinica marin moraru

    Timp de șase ani, Marin Moraru a jucat în telenovelele realizate de postul Acasă şi produse de Ruxandra Ion. A făcut echipă cu prietenii Gheorghe Dinică și Florina Cercel, iar actorii tineri au avut ce învăța de la el. Click! îți dezvăluie câteva din lucrurile neștiute din culisele telenovelelor în care a jucat regretatul actor.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1