Sunt celebru, scoate-mă de aici! Cătălin Moroşanu se antrena cu sticlă pisată în mănuşi VIDEO EXCLUSIV

morosanu-bd_foto-1-6coloane.jpg

Cătălin Moroşanu, Cabral şi Bobonete
Cătălin Moroşanu şi-a revenit greu din şoc, duminică seara, după ce a fost anunţat de prezentatorii Cabral şi Bobonete că a câştigat concursul

Curajos, dar şi haios! “Moartea din Carpaţi” are, de luni, un nou titlu: “Regele junglei”. Cătălin Moroşanu (30 de ani) a câştigat “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, după finala în care s-a întrecut cu Ruby şi cu Dorian Popa. Click! îţi dezvăluie nouă secrete din viaţa luptătorului de K1 care a rezistat, eroic, 21 de zile în jungla africană.

1. Mânca frunze. Sportivul are 30 de ani şi e în zodia Vărsător. S-a născut la Iaşi şi şi-a petrecut copilăria în localitatea Grajduri. “Am avut o copilărie foarte sănătoasă, mâncam frunze din pădure şi fragi. Cred că de atunci sunt atât de puternic”.

2. Are alt nume. Numele lui adevărat, în buletin, este “Moroşan” şi nu “Moroşanu”. A ales această variantă ca nume „de scenă” pentru că era mai uşor de ţinut minte şi de pronunţat.

bd_morosan-catalin.jpg

Cătălin Moroşanu
Are o carieră de invidiat în K1
 1.  
 2. 3. Iubire pe net. Şi-a cunoscut soţia acum 12 ani, pe Internet, pe un chat celebru la vremea respectivă, MIRC. “Am început să vorbim acolo foarte mult, iar prima întâlnire reală a fost în parcul din faţa poştei din Iaşi”, a povestit el. Cei doi s-au căsătorit în iunie 2012 şi şi au o fetiţă de trei ani.
 3. 4. A debutat la rugby. Are nasul strâmb de la rugby, pe care l-a practicat înainte de K1. “M-a călit pentru lupte, pentru că atunci când primeam un pumn ziceam «nu-i nimic, că doar am mai primit unii».” După ce a terminat cu rugby-ul, a vrut să se facă poliţist.
 4. 5. E absolvent de Drept. A absolvit Facultatea de Drept din Iaşi şi a început-o şi pe cea de Istorie, fiind foarte pasionat de acest domeniu. Citeşte cel puţin o carte pe lună, majoritatea cu profil istoric.
 5. 6. Ochit de Mike Tyson. S-a apucat de sporturi de contact, descoperit fiind în 2005 de Eduard Irimia, la o selecţie Local Kombat. Atunci i-a bătut pe doi dintre bodyguarzii lui Radu Mazăre, primarul Constanţei, sub ochii marelui boxer american Mike Tyson, care i-a prezis că va ajunge mare.
 6. 7. Are vin. “Regele junglei” a lansat în 2009 şi vinul său personal, numit “Moroşan”, un vin alb de Cotnari.
 7. 8. E foarte credincios. Înainte de meciuri îşi face cruce, îşi pupă pumnii şi se roagă în gând. Înaintea unei lupte în Japonia a vrut să meargă la moaştele Sfântei Parascheva să se roage, dar i s-a făcut ruşine. „Am vrut să merg să mă rog la moaşte, dar nu ştiu cum. Nu pot să merg la Mitropolie şi să spun «Ajută-mă, te rog, Sfântă Parascheva, să-l bat pe ăla!». Parcă nu e frumos”, declara el.
 8. 9. Obicei ciudat. Pentru a nu simţi durerea, pe vremuri, la antrenamente, îşi băga pumnul în sticlă pisată apoi în mănuşa de box.

film-concurs-pro.jpg

morosanu film probe
Probele prin care a trecut

 

21 de zile de spectacol

Iată prin ce probe ciudate a trecut:

 • A încercat să bea un cocktail din gândaci, pe care însă nu l-a putut duce la bun sfârşit.
 • A fost obligat să stea legat de mână cu Vladimir Drăghia şi să doarmă împreună.
 • După ce a fost închis într-o pivniţă cu apă şi şobolani a lansat „hit-ul” „Lasă-mi cucul în pace”, pe care l-a cântat, printre alte piese, de frică.
 • A urcat pe nişte bureţi de plastic, cu Ruby în spate.
 • Şi-a băgat capul într-un bol uriaş în care curgeau insecte.
 • Plin de spumă, a trebuit să urce o pantă abruptă şi udă.
Loading...

Citește și