Solistă de muzică populară, terorizată de fostul soț

valentina_ionescu.jpg

valentina ionescu
Valentina Ionescu a divorțat de un an
Foto: arhivă personală

Valentina Ionescu, solistă de muzică populară, a crezut că a găsit omul cu care să-și petreacă toată viața, dar după 17 ani de căsnicie, mariajul s-a transformat într-un coșmar. Câțiva ani buni a trăit în teroare, iar bărbatul căruia i-a jurat credință veșnică s-a transformat în cel mai mare dușman.

Ultimii ani de mariaj au fost presăraţi cu bătăi, ameninţări, şantaj şi adulter. "Cu doi ani înainte de divorț am văzut că era destul de rece, dacă nu-mi convenea ceva, zicea «du-te la altul», dacă copilul îi zicea «tată, nu te joci cu mine», «să-ţi găsească mama alt tată». Normal că a plecat după altcineva, nu mai contează. L-am prins cu mesaje, cu păr în chiloţi, un păr mai lung decât al meu, negru", și-a început Valentina povestea.

„A plecat cu jumătate de casă după el”

Cântăreața a plecat în Argeș pentru a se relaxa puțin, dar când s-a întors, a avut parte de șocul vieții, despre care a povestit la emisiunea de la Prima Tv: "Am plecat în zona Argeşului, a doua zi când am venit, răsese totul din casă, de la hainele lui, până la aparatură electronică, bani, bijuterii, o grămadă. A plecat cu jumătate de casă după el".

Din momentul în care Valentina i-a cerut divorţul, soţul ei a început să o şantajeze, ameninţând-o că va posta pe internet poze cu ea goală. Totul a căpătat cote maxime atunci când Bogdan, acum fostul ei soț, şi-a speriat propriul copil. I-a pus o bluză pe cap, să nu vad ăunde locuiește, l-a dus cu o mașină la noua casă și l-a amenințat să nu-i spună mamei lui unde s-a mutat.

valentina_ionescu.jpg

valentina ionescu gateste fosta concurenta emisiune culinara
Valentina Ionescu a demonstrat că se pricepe şi la gătit la o emisiune culinară
foto: arhiva personală

Nu au lipsit nici episoadele de violenţă. Valentina Ionescu a povestit momentul greu prin care a trecut atunci când i-a cerut soţului ei să stea cu băieţelul, bolnav de enterocolită, iar el, în loc să îi ofere ajutorul, a început să cotrobăie prin casă: "În momentul acela, s-a apucat să-mi ia genţi, să cotrobăie prin casă, căuta cheile de la maşină pentru că autoturismul rămăsese la mine şi el mai avea un rând de chei, atunci a rupt clanţa de la uşa de la intrare, m-a bătut de faţă cu copilul. M-a dat cu capul de pereți, iar copilul, aflat într-o stare deplorabilă, îl trăgea de picioare să mă lase în pace. Mi-a dat și cu picioruil în piept", au fost cuvintele dureroase ale Valentinei, acum liniștită pentru că a scăpat de bărbat de mai bine de un an.

Loading...

Citește și

  • valentina ionescu divort scandal fost sot

    O poveste de dragoste de 17 ani s-a terminat urât pentru o cântăreaţă de muzică populară. Artista, care deşi a divorţat după un lung proces, trăieşte în continuare cu spaima că fostul soţ ar putea oricând să o facă de râs. El a ameninţat-o că va face publice mai multe fotografii incendiare cu solista în ipostaze intime. Supărat că femeia a povestit totul la tv, fostul partener al cântăreţei e hotărât să o facă să plătească în cel mai parşiv mod.

  • Valentina Ionescu, cântăreaţa de muzică populară care vrea să revoluţioneze folclorul se află de câteva zile în Egipt. Ea va petrece timp de 10 zile de vacanţă alături de soţul şi de fiul ei până în ziua de Paşti, când vor lua avionul spre casă, Valentina având de susţinut câteva angajamente.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1