Silviu Prigoană, la detectorul de minciuni! EXCLUSIV VIDEO

prigoana.jpg

silviu prigoana adriana bahmuteanu divort poligraf detector de minciuni
Silviu Prigoană s-a supus de bunăvoie testului poligraf
Foto: Click!

După ce Adriana Bahmuţeanu şi-a acuzat soţul că şi-a agresat în incinta şcolii pe unul dintre copii, omul de afaceri s-a hotărât să îşi demonstreze nevinovăţia! La cererea procurorilor, milionarul a acceptat să fie supus testului poligraf, pentru a dovedi că "nu are nimic de ascuns".

După ce Adriana Bahmuţeanu şi-a acuzat soţul că şi-a agresat în incinta şcolii pe unul dintre cop

Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană au divorţat miercuri, 27 mai. Instanţa a hotărât ca Adriana să primească suma de 6.100 de lei cu titlul cheltuieli de judecată, aceasta să revină la numele de familie anterior, de Bahmuţeanu, copiii să primească lunar un total de 33.2% din veniturile tatălui, Silviu Prigoană, iar custodia celor doi copii să fie comună. Afaceristul este un bărbat liber, însă mai are un lucru de clarificat. El a mers la detectorul de minciuni pentru a scăpa de acuzaţiile de violenţă asupra copiilor.

"Exista o plângere penală împotriva mea, depusă de Adriana, iar în două instanţe s-a demonstrat că nu am fost violent şi procurorii de caz au cerut şi ei o probă la detectorul de minciuni, care nu e obligatorie, să ne înţelegem, o faci doar dacă vrei! Nu, eu sunt nevinovat! Chiar s-a dovedit în două instanţe că nu am atins copilul, deci ce aş avea de ascuns? Cum să îmi bat eu copilul? Cea care a bătut copiii, aţi auzit în înregistrări, este Adriana Bahmuţeanu", a declarat Silviu Prigoană într-o intervenţie telefonică la emisiunea Click!, difuzată zilnic de luni până joi, de la ora 23.30, la Prima Tv.

Chiar dacă rezultatele testului poligraf încă nu s-au afişat, Prigoană este sigur că vor fi în favoarea lui. Milionarul a mărturisit că şi Adrianei, la rândul ei, i s-a cerut să fie testată cu detectorul de minciuni, dar preyentatoarea tv a refuzat!

"Ei i s-a propus data trecută, când a făcut o altă plângere penală cum că aş fi falsificat semnătura! Şi procurorul de caz, în acel caz, ne-a propus să facem proba cu detectorul de minciuni şi eu şi Adriana! Eu am făcut, Adriana nu s-a prezentat! A zis că nu e în situaţia în care să meargă la detectorul de minciuni", a conchis Silviu Prigoană în intervenţia telefonică de la emisiunea Click! de la Prima Tv. 

 

 

 

Loading...

Citește și

  • Silviu Prigoană şi Adriana Bahmuţeanu s-au căsătorit pentru prima dată în 2003

    Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană au divorţat miercuri, 27 mai. Instanţa a hotărât ca Adriana să primească suma de 6.100 de lei cu titlul cheltuieli de judecată, aceasta să revină la numele de familie anterior, de Bahmuţeanu, copiii să primească lunar un total de 33.2% din veniturile tatălui, Silviu Prigoană, iar custodia celor doi copii să fie una comună.