Se pregătește Monica Gabor de măritiș? Detaliul care dă de gândit

mr-pink-monica-gabor.jpg

mr pink monica gabor
Mr. Pink şi Monica Gabor locuiesc în Statele Unite
Foto: arhivă personală

De anul trecut, Monica Gabor nu a mai pășit pe pământ românesc. Fosta doamnă Columbeanu trăiește alături de iubitul său, Mr. Pink, în America, acolo unde duce o viață de huzur datorită câștigurilor de pe urma unei băuturi energizante care poartă numele chinezului și pe care Moni o promovează. Pe lângă asta, Mr. Pink are afaceri și în alte domenii, așa că cei doi îndrăgostiți nu duc grija banilor.

De ani buni, Monica și Mr. Pink formează un cuplu puternic, așa că pasul normal ar fi căsătoria. Chiar dacă cea supranumită "Scorpia de la Izvorani" este discretă cu viața sa de peste Ocean, nici acolo nu a scăpat de fotografii iscoditori, care au urmărit-o în timp ce ieșea de la un restaurant de lux din Beverly Hills, alături de iubitul chinez.

Pe inelarul modelului trona un diamant cât casa, conform unui material prezentat de Focus Magazin, emisiunea mondenă de la Prima Tv. Monica Gabor a fost fotografiată alături de Mr. Pink, cu care este de patru ani, iar pe un deget strălucea o bijuterie de-ţi lua ochii. Mai mult, sunt speculaţii cum că milionarul chinez ar fi renunţat la a vinde somptuoasa vilă în care locuieşte alături de Moni, tocmai pentru că acolo ar fi trăit cele mai frumoase clipe alături de ea.

Loading...

Citește și

  • monica gabor america madalina apostol fetita

    Monica Gabor trăieşte de ani buni în America şi are o relaţie cu un bărbat, căruia i se spune Mr. Pink. An de an, vedeta venea în România pentru a-şi vizita fetiţa pe care o are cu Irinel Columbeanu, dar vara aceasta a fost invers. Omul de afaceri a dus-o pe micuţă pentru Ocean pentru întâlnirea cu mama ei, iar el a fost musafirul lui Nick Rădoi.

  • monica si irina columbeanu

    Vacanța americană a luat sfârșit pentru Irinel Columbeanu și fiica lui, Irina, dar distracția a continuat pentru cei doi pe litoralul românesc. Irinel și Irinuca s-au relaxat la piscină, împreună cu bona tinerică angajată de omul de afaceri pentru a avea grijă de fiica sa.

  • mr pink monica gabor

    Monica Gabor şi iubitul ei, Mr. Pink, ar putea deveni proprietarii clubului italian AC Milan, în cazul în care patronul actual, Silvio Berluesconi, ar accepta oferta primită din partea companiei chinezului.

  • Nu este mare amatoare de sport, însă, după ce Mr Pink a dat 210.000 de dolari pe două bilete la meciul Mayweather-Pacquiao, Monicăi Gabor a început să-i placă boxul. Românca noastră a stat la VIP, lângă miliardarii lumii.