Romantismul nu a murit! Cuceresc femei cu scrisori de dragoste

livrez_dragoste.jpg

Cristina Dobrescu şi Loredana Munteanu scriu şi livrează scrisori la domiciliu
Foto: Facebook

Romantismul nu a dispărut! Două tinere şi-au făcut o afacere din astfel de scrisori. Domnii, mai puţini inspiraţi la capitolul scris, pot apela la ele, dacă vor să impresioneze persoana iubită.

"Iubitul meu, azi dimineaţă am avut palpitaţii pentru că nu mai erai..când deodată zăresc săgeţile de pe parchet. Am mers până în grădină unde mă aşteptai cu cea mai frumoasă surpriză."

Cum ar fi să renunţati la telefonul mobil şi să comunicaţi prin scrisori? Chiar dacă trăim în epoca gadgeturilor, o scrisoare încă mai poate fi un motiv de bucurie. Loredana şi Cristina sunt tinerele care au avut curajul să iniţieze un proiect plin de romantism şi care probabil nu se va demoda vreodată.

"A trimite o scrisoare era mijlocul părinţilor, bunicilor noştrii de a ţine legătura dintre prieteni, părinţi, iubiţi şi acest lucru cumva ne-a inspirat", a spus Loredana, pentru emisiunea "Focus Magazin", de la Prima TV. 

Mai precis, cele două tinere transpun scrisorile virtuale primite, în epistole scrise cu stiloul pe hârtie reciclată, apoi le aplică sigiliu, ca pe vremuri. Iar cei care apelează la acest serviciu nu sunt deloc puţini.

"Ţin minte că în două săptămâni aveam deja 200 de scrisori cu poveşti care mai de care mai frumoase. Cea mai frumoasă scrisoare pe care am primit-o de curând este de la un băiat pentru mama lui şi spune că şi-ar dori ca dumneaei să ştie că o iubeşte mult şi chiar dacă uneori o deranjează cu anumite lucruri, pentru el ea este mama lui. Chiar zilele trecute şi e o scrisoare foarte frumoasă, o scrisoare emoţionantă", a explicat Cristina. 

Fetele povestesc că au primit solicitări de a scrie chiar şi cereri în căsătorie. "Prima de care îmi aduc aminte cu drag a fost când un domn a cerut-o în căsătorie pe actuala lui soţie şi ne-a rugat să punem chiar inelul de logodnă înainte să ataşăm sigiliul plicului", a competat Loredana.

Cei care se gândesc să-şi surprindă iubita sau iubitul cu o scrisoare de dragoste, pot alege dintr-o varietate de stiluri de caligrafie puse la dispoziţie. În plus, pot alege şi pe ce fel de hârtie va fi scris mesajul pe care doresc să-l transmită.

"Se alege în secţiunea scrisoarea ta una dintre cele două scrisori: în plic, cu sigiliu sau in sticla vintage cu hârtie de calc după care ne trimit gândurile sau dacă prin absurd nu-şi găsesc cuvintele putem face creaţie de text, iar în trei zile se face şi livrarea", a mai spus Loredana.

În Bucureşti scrisorile sunt livrate pe bicicletă, iar cei care vor, pot trimite şi un buchet de flori sau o carte.

Loading...