Reacția Amaliei Năstase la vestea că Brigitte e bolnavă

amalia_nastase.jpg

amalia nastase
Amalia Năstase
Foto: Sever Gheorghe

Brigitte Năstase e alt om de când a aflat că este suspectă de cancer! Soţia lui Ilie Năstase merge la Viena, unde urmează să facă noi investigații medicale. Chiar dacă nu știe încă de ce natură sunt cele două tumori de la sâni, Brigitte a fost măcinată de remușcări înainte de a se lăsa pe mâna medicilor. Şi-a cerut iertare în mod public persoanelor cu care s-a certat. Printre acestea figurează la loc de cinste, fosta soţie a lui Ilie, Amalia Năstase.

Îndurerată, bruneta le-a cerut iertare mamei ei, fostului soț, fostei soții a lui Ilie Năstase și fiului ei. „În urma unor investigații cu câteva zile în urmă am aflat că în interiorul meu se dezvoltă două tumori și este necesară o intervenție de extirpare. Nu știu de ce Dumnezeu a îngăduit acest lucru, dar înainte de a merge mai departe vreau să cer iertare tuturor celor ce le-am greșit prin vorbă sau faptă și vreau să-i cer lui Dumnezeu răgaz pentru a îndrepta lucrurile. Vreau să-i cer scuze în primul rând mamei mele, pe care am necăjit-o de multe ori, fostului meu soț, Ovidiu, că nu i-am dat șansa mai des să fie alături de fetița noastră, fostei soții a soțului meu, că am acuzat-o de multe ori poate pe nedrept, fiului meu că nu am reușit să-i ofer toată dragostea de care are nevoie și totodată vreau să-i mulțumesc lui Ilie că mă susține necondiționat în această încercare”, a scris Brigitte Sfăt, pe contul ei de Facebook.

Sensibilizată de situaţia dramatică prin care trece Brigitte, Amalia a dorit să fie discretă şi, în ciuda loviturilor sub centură pe care le-a tot primit din partea ei, i-a transmis acesteia un mesaj menit să o îmbărbăteze. "Eu nu vorbesc de viața privată a oamenilor, dar pot să-i urez multă sănătate"

Brigitte și Amalia și-au aruncat săgeți în trecut

brigitte sfat ilie nastase

 

Brigitte Năstase a avut mai multe "meciuri" cu Amalia. Soţia lui Nasty a povestit că atunci când l-a cunoscut pe Năstase, acesta încă o mai iubea pe Amalia.  "Mi-a spus că trece printr-un divorţ, dar a fost şocant pentru mine să-l văd într-o ipostază ciudată: când am ajuns la el acasă şi am văzut toate bagajele fostei soţii în casă, Ilie s-a prăbuşit la pământ şi a început să plângă", a spus Brigitte acum ceva timp.

În timp ce Brigitte o ataca în mod repetat, Amalia încerca să ţină pe cât posibil "echilibrul" între cele două familii, pentru ca fetele ei să aibă parte de atenţia ambilor părinţi. "Cu cât mai mulţi, cu atât mai bine.  Primesc de două ori cadou de ziua lor, de două ori cadou de Crăciun, e fun. Când se ceartă cu mine le cântă tatăl lor în strună şi invers. Ne înţelegem cu toţii, că nu există tensiuni e mare lucru într-o lume plină de conflicte şi intoleranţă şi aşa mai departe am creat un mediu calm şi plin de iubire ", a spus Amalia la "Focus Magazin", emisiunea mondenă de la Prima Tv.

 

 

 

 

 

Loading...

Citește și

 • brigitte sfat cancer

  Momente groaznice pentru Brigitte Sfăt (39 de ani), soția lui Ilie Năstase (69 de ani). Aceasta a anunțat pe o rețea de socializare că medicii au descoperit că în corpul ei se dezvoltă două tumori și că este necesară o intervenție chirurgicală pentru a le extirpa.

 • ilie brigitte nastase

  Vestea că Brigitte Sfăt se confruntă cu o problemă gravă a devenit un coșmar nu doar pentru ea, ci și pentru familie și pentru Ilie Năstase, soțul său, care îi este alături necondiționat în această perioadă.

 • Ilie Năstase şi Brigitte Sfăt

  Brigitte Sfăt şi Ilie Năstase nu au cea mai fericită căsnicie. Ca în orice cuplu, discuţii au apărut între cei doi soţi, de-a lungul timpului şi se pare că fosta soţie este motivul pentru care atât Ilie, cât şi Brigitte au suferit. Deşi s-au căsătorit de doar doi ani şi jumătate, bruneta a povestit că la începutul relaţiei a trecut prin momente de cumpănă peste care se pare că nu a reuşit să treacă nici acum.

 • brigitte sfat

  Vestea că Brigitte Sfăt (39 de ani) se confruntă cu o problemă gravă de sănătate a căzut ca un trăsnet în dimineața zilei de 29 iunie. Soția fostului tenismen Ilie Năstase a cerut un ”răgaz” de la Divinitate pentru ”a pune lucrurile în ordine" și și-a cerut scuze public de la persoanele față de care crede că a greșit de-a lungul vieții.

 • La doar câteva zile după ce a declarat că soţul ei încă o iubea pe Amalia atunci când l-a cunoscut, Brigitte a plecat grăbită în Franţa. Şi asta după ce a aflat că cei doi se aflau acolo împreună!

 • La 69 de ani, Ilie Năstase are suficient farmec pentru toate femeile din viața lui, iar recent a jonglat elegant între Amalia (40), de care a divorțat în 2010, și Brigitte (39 de ani), cu care s-a însurat în 2013.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1