Randi despre Trăistariu: „Ar trebui să fie bărbat, să înveţe să piardă”

randi_mesaj_traistariu.jpg

randi juriu eurovision mihai traistariu
Randi (în stânga) îl critică dur pe Mihai Trăistariu după ce acesta din urmă a spus că a fost nedreptățit în Selecția Națională Eurovision 2016
colaj: Click!

Un membru al juriului Selecţiei Naţionale Eurovision 2016 îi bate obrazul lui Mihai Trăistariu (39 de ani). Supărat-foc că nu va reprezenta România la concursul care anul acesta se desfășoară în Suedia, cântăreţul acuză membrii juriului că au influenţat votul publicului prin comentariile despre piesa lui, „Paradisio”.

Visul lui Mihai Trăistariu de a ne reprezenta pentru a doua oară la Eurovision s-a năruit, ba mai mult s-a transformat într-un coşmar! Marele câştigător al Selecţiei Naţionale Eurovision a fost desemnat Ovidiu Anton. Acesta a vrăjit publicul cu piesa „Moment Of Silence”, o compoziţie proprie şi va reprezenta România, în mai, la Eurovision.

Când a aflat cine este câştigătorul, Mihai Trăistariu l-a felicitat în spirit de fair-play pe Ovidiu Anton prin intermediul paginii sale de Facebook. „Bravo Ovidiu Anton! Chiar mă bucur sincer pentru tine. România are nevoie de voci noi... Succes maxim!”, a scris artistul. Imediat după aceea, însă, Trăstariu a declanşat un atac furibund la adresa juriului din semifinală, artistul făcând feţe-feţe la auzul notelor acordate pentru prestaţia sa.

Mihai Trăistariu, sau M I H A I, așa cum vrea, mai nou, să-i fie scris numele, a primit în Semifinala Eurovision România de vineri (4 martie) următoarele note din partea juriului de specialitate: 7 (Randi), 7 (Cezar Ouatu), 6 (Alexandra Cepraga), 6 (Zoli Toth) și 7 (Horia Moculescu)

Solistul se arată consternat de felul în care a fost tratat și în cadrul Finalei Selecţiei Naţionale Eurovision 2016, afirmând că „vorbele juriului despre «Paradisio» au influenţat votul publicului”.

„Trăistariu a făcut din Eurovision scopul vieţii lui, din păcate”

 

„Evident ca videoclipul nereuşit de acum o lună a influenţat votul publicului. Și vorbele juriului despre «Paradisio» au influenţat votul publicului. S-a văzut de la o poştă că erau porniţi rău de tot şi au spus vorbe dure la adresa mea... ca să convingă românii... să nu cumva să pună mâna pe telefon şi să mă voteze. Şi au reusit! E la mintea cocoşului că juriul a făcut tot ce i-a stat în putinţă să influenţeze poporul, ridicând în slăvi pe toţi ceilalţi concurenţi şi singurul în care au lovit am fost eu. Başca, la unii s-au ridicat şi în picioare, ca să-nţeleagă clar cei de-acasă pe cine vor ei obligatoriu să trimitem. Doar aşa pot să-mi explic cruzimea cuvintelor juriului”, a scris Trăistariu, pe Facebook, arătându-se convins că dacă el era trimis în Suedia ar fi intrat în Top 10.

Iată însă ce replică usturătoare i-a dat solistul Randi (pe numele real Andrei Ștefan Ropcea, 32 de ani), cel mai tânăr membru al juriului. „Părerea mea e că e foarte uşor să câştigi şi e mult mai greu să pierzi, să accepţi un eşec. Pentru că asta e pentru el, el a făcut din Eurovision scopul vieţii lui, din păcate. Nu ştiu ce am influenţat noi sau nu, noi am dat notele foarte obiectiv. Şi i-am dat datorită vocii lui, nu pentru piesă, pentru că piesa sună ca-n 2006. Şi acuzele lui la adresa noastră sunt cel puţin puerile. Ar trebui să fie bărbat să înveţe să piardă”, a declarat Randi, pentru emisiunea „Focus Magazin” de la Prima TV, prezentată de Diana Bart și Alexandru Constantin.

M I H A I a participat la Eurovision România 2016 cu melodia „Paradisio”

Loading...

Citește și

 • Ovidiu Anton Finala Eurovision Romania 2016

  Click! îți spune cine este Ovidiu Anton (33 de ani), solistul care a câștigat Finala Eurovision România 2016 și va merge în Suedia, pentru a reprezenta România în etapele finale ale competiției. Solistul este căsătorit și are o fetiță foarte frumoasă.

 • Ovidiu Anton eurovision romania 2016

  Ovidiu Anton (33 de ani), fost concurent la cea de-a doua ediție „Școala Vedetelor”, este unul dintre cei mai insistenți soliști în cursa pentru Eurovision. Artistul a mărturisit, pentru Click!, că participă anul acesta cu o melodie cu un mesaj social puternic.

 • ovidiu anton semifinala eurovision romania 2016

  Leonard Miron (47 de ani), fost prezentator al Eurovisionului în România, a făcut o analiză la sânge a pieselor care participă anul acesta la Selecția Națională. Click! a aflat care este clasamentul propus de Leonard pentru Semifinala Eurovision România 2016, care anul acesta va avea loc vineri (4 martie), de la 20.30, la Sala Sporturilor din Baia Mare și va fi transmisă în direct de TVR 1, TVR HD, TVR Internaţional şi online, de site-ul www.tvrplus.ro.

 • mihai traistariu eurovision

  Mihai Trăistariu (39 de ani) a participat anul acesta la etapa națională Eurovision cu piesa „Paradisio”. Acesta era foarte încrezător că va câștiga etapa națională și va putea reprezenta România la Stockholm. Suedia. Se pare însă că artistul nu a avut suficienți fani și nu a câștigat așa cum se aștepta.

 • cristi faur dream walkers

  Finala națională Eurovision 2016 are loc duminică, 6 martie, de la 20:30, la Baia Mare. Concursul este transmis în direct de posturile televiziunii publice, TVR 1, TVR HD și TVR Internaţional, dar şi online, pe site-ul www.tvrplus.ro. Cei șase finaliși: Ovidiu Anton, Dream Walkers, Florena, M I H A I, Doru Todoruț feat. Irina Baianț și Vanotek feat. The Code & Georgian sunt cu emoțiile la nivel maxim, întrucât unul dintre ei va avea onoarea de a reprezenta România la finala europeană a Eurovisionului, în luna mai, în Suedia.

 • mihai traistariu frauda eurovision

  Mihai spera ca piesa prezentată în finala naţională de duminică să-l ducă în ”Paradisio”, însă solistul, aflat în coada clasamentului, pare că a ajuns în Infern, de supărare. După o noapte nedormită, Trăistariu a ieşit luni la atac. Ţinta? Juraţii Cezar Ouatu şi Zoli Toth.