Raluca și Walter Zenga sunt scriitori! Ce cărți au lansat cei doi soți

raluca_walter_zenga.jpg

raluca walter zenga
Raluca și Walter Zenga
foto: Arhiva Personală

El, scriitor şi antrenor, ea, scriitoare şi mămică devotată. Atât Raluca, cât și Walter Zenga și-au lansat scrierile, de care sunt foarte mândri, la un târg de carte.

Soţii Zenga sunt scriitori. Astfel, Raluca şi Walter se completează de minune, nu doar în viaţa de cuplu şi familie, ci şi profesional vorbind. Soţia celebrului antrenor a fost prezentă la un târg de carte, acolo unde a avut loc o dublă lansare: "Manualul Mămicii zen" şi "Antrenor". 

„Este un motiv de mândrie în familia Zenga faptul că ne-am însuşit titulatura de autori a două cărţi, zic eu, foarte simpatice şi savuroase de citit. Manualul mămicii zen vrea să vă fie prieten, este o carte de nădejde pentru o mamă care face primii paşi în labirintul maternităţii. Mie de exemplu mi s-a prezentat experienţa de mămică cu o serie de necunoscute. Îmi place să spun că eu călcam în biberoane, nu în străchini. Eram destul de zăpăcită şi nepricepută”, spune Raluca.

La rândul său, Walter Zenga şi-a povestit viaţa de antrenor în noua sa carte: „Cartea de soţia mea este cea mai frumoasă, Manualul mămicii Zen. Pentru cartea mea, e o carte de antrenor care spune viaţă, care povesteşte viaţă. Am fost în 7 diferente naţiuni în 3 diferente continente. Am ceva de scris, am ceva de făcut. Meci România, mulţumesc tuturor”.

Acesta nu a putut fi prezent la lansarea cărţii sale, însă i-a ţinut locul Raluca: „Avem două target-uri, eu mă adresez noilor mămici şi familiilor în devenire, iar soţul meu a ţinut să facă o colecţie a experienţelor sale din cariera de antrenor începând cu viaţa în SUA până în România alături de echipele naţionale: Steaua şi Dinamo, până la succesul pe care l-a obţinut cu cele 3 echipe din seria A din Campionatul Italian pe care le-a antrenat”.

De altfel, primul tiraj al cărţii "Antrenor" a fost epuizat în doar trei zile de la lansarea în Italia. Cu siguranţă, scriitori Zenga sunt mândri de realizările lor şi se aşteaptă ca şi publicul român să se delecteze cu scrierile lor.

Loading...

Citește și

  • walter zenga

    Walter Zenga a fost demis de italienii de la Sampdoria, dar suferinţa îi va fi alinată de soţia sa, Raluca, una dintre cele mai apetisante românce.

  • walter raluca zenga

    Raluca Zenga (33 de ani) iubește parcă și mai mult sărbătorile și trsdițiile românești de când s-a mutat în Dubai. Asta nu o împiedică, totuși, să petreacă de Halloween împreună cu cei doi copii ai ei, costumată în cel mai sexy schelet.

  • raluca zenga

    Raluca Zenga e o adevărată mămică zen. De altfel, aşa se numeşte şi cartea pe care a scris-o şi a lansat-o recent, "Manualul mămicii zen". Iar la eveniment, Raluca a făcut furori cu o pereche de sandale cu fluturaşi argintii. Ne-a spus că stilul o arată fix aşa cum este ea visătoare şi zen. Şi tu, Diana, ai fost la eveniment. Iei lecţii să devii mămică liniştită. Alexandru, nu se ştie niciodată! Trebuie să fiu pregătită.

  • După multe nopți nedormite și sute de gânduri așternute pe hârtie, Raluca Zenga a lansat miercuri seară (9 septembrie) “Manualul mămicii Zen”- o carte în care soția celebrului antrenor de fotbal Walter Zenga povestește despre toate experiențele ei cu cei doi copii, Samira (6 ani) și Walter jr. (3 ani), dar totodată oferă și sfaturi importante mămicilor despre cum să te menții în formă.