Probleme în paradis? Ştefan Bănică Jr. o ignoră pe Lavinia în văzul tuturor VIDEO EXCLUSIV

lavinia_parva8.jpg

lavinia parva stefan banica
Degeaba a încercat să îl sărute Lavinia, Bănică nici nu a băgat-o în seamă
Foto: CAPS

S-a dus pasiunea din cuplul Ştefan Bănică şi Lavinia Pârva. Chiar dacă fac eforturi să îşi arate dragostea ori de câte ori sunt camere de filmat prin apropiere, iată că de data aceasta au dat-o în bară. Dacă mai ieri Ştefan declara că Lavinia este femeia vieţii lui, iată că astăzi nici nu o mai sărută.

Daca mai ieri îşi declarau dragostea cu surle şi trâmbiţe, iată că acum au ajuns să nu se mai sărute, conform emisiunii Click!, de la Prima TV. Fotoreporterii Click! i-au surprins în zona Floreasca din Capitală, când Lavinia şi-a lăsat iubitul în urmă.

Cântăreaţa a simţit prezenţa fotografilor şi a ţinut să le facă deliciul, dar nu i-a ieşit. S-a sprijinit provocator de portiera maşinii şi a aşteptat ca Ştefan să o sărute, numai că acesta a lăsat-o cu buza umflată. Cântăreţul i-a aruncat un zâmbet sfidător şi a trecut pe lânga ea.

 • lavinia parva stefan banica
  Ajunși în Florească, Lavinia a coborât prima din mașină
  Foto: CAPS
 • lavinia parva stefan banica
  S-a sprijinit provocator de portiera maşinii şi a aşteptat ca Ştefan să o sărute
  Foto: CAPS
 • lavinia parva stefan banica
  Degeaba a încercat să îl sărute Lavinia, Bănică nici nu a băgat-o în seamă
  Foto: CAPS
 • lavinia parva stefan banica
  Cântăreţul i-a aruncat un zâmbet sfidător şi a trecut pe lânga ea.
  Foto: CAPS
 • lavinia parva stefan banica
  După ce iubitul a ignorat-o, Lavinia a devenit posomorâtă
  Foto: CAPS
 • Maximize

1/5

Nu este prima dată când Ştefan o sfidează pe Lavinia. Şi anul trecut, fotoreporterii Click! au avut parte de o scenă asemănătoare. Imediat după ce şi-au făcut relaţia publică, cuplul s-a hotărât să îşi sărbătorească iubirea printr-o vacanţă! Numai că la aeroport, în timp ce Pârva era foarte zâmbitoare şi drăgăstoasă cu Ştefan, el era de-a dreptul iritat şi o strângea de mână! Ba mai mult, indiferenţa cântăreţului a făcut-o pe brunetă chiar să plece de acasă. Cântăreaţa a şocat showbiz-ul când şi-a făcut bagajele şi a plecat la părinţii ei, pentru că Bănică nu îi mai acorda pic de atenţie!

Deşi Ştefan Bănică a recunoscut relaţia cu Lavinia Pârva abia în 2013, căsnicia lui cu Andreea Marin a fost zdruncinată de un scandal imens în septembrie 2011. Atunci Lavinia a fost surprinsă de paparazzi când intra pe strada pe care Ştefan avea un apartament. Acolo cei doi şi-au petrecut trei ore. Până să îşi facă iubirea publică, au ieşit la iveală mai multe detalii. Înainte de 2011, bruneta se iubea tot cu un bărbat însurat, pe care l-a părăsit ulterior pentru Bănică. O prietenă a cântăreţei a adăugat că cei doi s-au cunoscut în 2008, iar Lavinia era îndrăgostită de atunci de Ştefan.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1