Prinsă între trei bărbați, Laurette a răbufnit: «Nu mă justific în fața nimănui»

laurette.jpg

laurette
Laurette nu se plictisește deloc
Foto: arhivă personală

Laurette face furori printre masculi. Chiar dacă după despărțirea de tatăl fiicei sale nu a mai făcut mare vâlvă cu bărbații din viața ei, iată că a răsărit soarele și pe strada cuceririlor "manechinului de ciocolată". Fosta "pupăză" a lui Bahmu s-a trezit prinsă între trei bărbați: magnatul Ion Țiriac, cu care a fost surprinsă la plajă, interlopul Ciprian Nistor, pe care voia să-l viziteze la închisoare, și fostul iubit, Mihai Ștefan, care i-a intentat proces pentru custodia fiicei lor, Serena.

Laurette nu se plictiseşte deloc. Mai întâi, a fost surprinsă de fotoreporterii Click! alături de Ion Ţiriac, pe plajă. Apoi, doar la câteva zile, mulatra a început să meargă prin București la volanul unor bolizi de zeci de mii de euro, oferiți de Ion Ţiriac. Tocmai când gurile rele s-au grăbit să anunţe o idilă între cei doi, manechinului i s-au cam înecat corăbiile. 

laurette_ford.jpg

laurette
Laurette, cu Fordul de 30.000 de euro
Foto: Click!

 

În presă a apărut un un act notarial în care Laurette declara că are o „relaţie de concubinaj stabilă din anul 2014 cu Nistor Ciprian", om de afaceri aflat, în prezent, într-o celulă a Penitenciarului Giurgiu. Motivul pentru care Laurette a scris negru pe alb că se iubeşte cu Ciprian este că şi-ar fi dorit să aibă parte de câteva momente intime în compania bărbatului încarcerat. Laurette nu a mai ajuns, însă, la întâlnirea intimă pe care o solicitase cu Ciprian Nistor, căci escapada de la malul mării cu miliardarul Ion Ţiriac ar fi făcut-o să vadă lumea cu alţi ochi.

„Nu îmi pasă cum mă vede lumea”

Acuzată de bârfitori că ar cam învârti mai mulţi bărbaţi pe degete în acelaşi timp, mulatra a răbufnit. "Nu îmi pasă cum mă vede lumea, fiindcă ştiu foarte bine criteriile superficiale după care se pun etichetele. Nu mă supăr atunci când unii se grăbesc să mă judece, pentru că ştiu deja că cel mai mult şi mai aspru judecă şi bârfesc tocmai aceia care mă cunosc cel mai puţin şi tocmai aceia care nu sunt cu nimic mai presus din punct de vedere moral decât mine. Nu mă afectează judecăţile de valoare care se emit asupra mea şi nici agresivitatea cu care unii caută să mă distrugă",  a scris Laurette pe contul ei de socializare.

nistor.jpg

ciprian nistor
Ciprian Nistor a fost acuzat de evaziune fiscală şi face 10 ani de puşcărie

 

"Nu mă voi justifica în faţa nimănui pentru alegerile mele, pentru felul în care îmi administrez viaţa şi pentru omul care aleg să fiu. Sunt o mamă singură care face eforturi neştiute de nimeni ca fetiţa mea să aibă tot ce are mai bun. Am iubit sincer şi am avut încredere în oamenii care, în momente de slăbiciune, au profitat de sinceritatea mea. Nu ştie nimeni problemele mele personale şi prin ce trec",  a adăugat modelul. 

Al doilea proces de custodie cu tatăl fiicei sale

laurette mihai stefan

 

De departe însă cele mai mari probleme ale ei sunt legate de războiul pe care-l duce cu fostul ei iubit, Mihai Ştefan. Acesta i-a intentat din nou proces pentru custodia fetiţei lor, Serena Luce Maria, asta după ce instanţa i-a dat prima dată câştig de cauză mulatrei. 

 

Loading...

Citește și