O lasă Cristi Borcea pe Alina fără niciun ban? Ce spune aceasta

cristi_borcea_divort.jpg

alina cristi borcea
Alina și Cristi Borcea au depus actele de divorț
Foto: Click!

La începutul lunii august, soții Alina și Cristi Borcea au depus actele de divorț. Nu se despart la notar, așa cum se aștepta toată lumea, ci la tribunal. Motivul este unul cât se poate de simplu și a fost explicat de avocata familiei: Cristi Borcea nu poate părăsi penitenciarul. Dacă unii și-ar imagina că Alina va rămâne cu o bună parte din averea fostului boss dinamovist, ei bine, iată că aceasta a declarat că nu-și dorește nimic de la cel căruia i-a dăruit doi copii.

S-a vehiculat că Alinei i-ar rămâne hoteluri, ștranduri și mulți bani, dar aceasta a ținut să lămurească lucrurile. Într-un material difuzat joi, 18 august, la "Focus Magazin", emisiunea mondenă de la Prima TV, cea care va deveni fosta soție a omului de afaceri a precizat: "Sunt foarte multe speculaţii şi neadevăruri spuse în ceea ce priveşte divorţul, aşa că vreau să lămuresc lucrurile, ca să nu mai las loc de scenarii. Cum ştiţi, eu şi soţul meu am depus actele de divorţ cu o mediere. Această mediere poate fi retrasă în termen de 30 de zile de către oricare dintre noi. Cât despre partaj, este foarte simplu, dacă vom divorţa. Eu, de la soţul meu, Cristi Borcea, rămân cu doi copii absolut superbi, rodul iubirii noastre de 13 ani. Cristi le va asigura copiilor tot ce trebuie: pensie alimentară, şcoli şi mai presus de orice, dragoste. Cât mă priveşte pe mine, din punct de vedere financiar, eu nu i-am cerut nimic lui Cristi. Apartamentul de la Miami în care locuim în prezent i-a fost dăruit la naştere fiului nostru, Alexandru. Apartamentul este în prezent al familiei Borcea, deci nu este al nostru şi va face ce doreşte cu el. Cât priveşte afacerile de la Timişoara, hotelul şi toate cele despre care s-a scris că ar aparţine familiei mele, sunt tot ale familiei Borcea. Repet, dacă vom divorţa, eu nu i-am cerut nimic lui Cristi."

Pensie alimentară de 10.000 de euro pe lună

Cei doi copii ai cuplului, Alexandru și Gloria, nu vor duce lipsă de nimic, având în vedere că pensia alimentară este o sumă deloc de lepădat: 10.000 de euro pe lună.

Loading...

Citește și

  • Cristi şi Alina Borcea vor divorţa la tribunal, nu la notar cum se credea: ei au depus cererea la Judecătoria Buftea joi (4 august). Motivul pentru care cei doi au ales să meargă în faţa unui judecător e unul cât se poate de simplu: avocata lor a explicat că totul se datorează faptului că Borcea se află în penitenciar.

  • E oficial! Cristi Borcea şi Alina Vidican divorţează, chiar dacă se părea că fostul şef dinamovist şi soţia sa au căzut la pace şi au uitat de despărțire. Actele de divorț au fost depuse joi (4 august), la Judecătoria Buftea.

  • alina borcea

    Adio, vacanțe! Mihaela Borcea nu-și mai vede capul de treabă. Aceasta se ocupă de ștrandul din Crângași, i-a rămas în grijă și cel din Moghioroș al actualei neveste a lui Borcea, iar de curând a deschis și un centru de evenimente. Mihaela muncește din greu pentru a hrăni șapte guri: cei trei copii ai săi și cei ai amantelor lui Cristi.

  • Numele lui Cristi Borcea se află pe buzele a sute de locatari din zona Crângaşi. Afacerea lui le-a distrus liniştea. Cât e ziua de lungă, răsună muzica la ştrandul Ciurel, din Capitală, care se află la doar câţiva metri de blocul ridicat anul trecut.