O celebră cântăreaţă de muzică populară i-a încins pe americani chiar la ei acasă! VIDEO

valeria.jpg

valeria arnautu concert america romani mici
Valeria Arnăutu le-a cântat americanilor din New York
foto: arhiva personală
Citeste tot despre: 

Pentru o zi, mirosul de mici şi de sarmale a invadat New York-ul, iar celebrul Broadway a răsunat de hore şi sârbe. Valeria Arnăutu a făcut senzaţie în ţara tuturor posibilităţilor.

Valeria Arnăutu le-a arătat americanilor cum petrec românii şi i-a încântat cu piesele ei. Artista a fost tocmai în New York, acolo unde în fiecare an are loc Festivalul Ziua României pe Broadway. Grătarele au sfârâit, iar conaţionalii noştri şi-au încins opincile în hore şi sârbe, care i-au lăsat pe americani muţi de uimire.

"În afară că mirosea a mici şi sarmale, tipic românesc, răsunau horele şi sârbele. Mulţi români care trăiesc în America au venit îmbrăcaţi în ie, cu o trăistuţă, cu brâu tricolor. Pe stâlpii de acolo erau portretul lui Eminescu, efectiv te făcea să te simţi ca acasă. Era o mică Românie pe Broadway", a povestit interpreta de muzică populară Valeria Arnăutu la emisiunea Click!, difuzată zilnic de luni până joi, de la ora 23.30, la Prima Tv.    

Artista a cutreierat lumea în lung şi-n lat, dar cel mai bine se simte în România. Şi cum nicăieri nu-i ca acasă, Valeria Arnăutu recunoaşte că nu şi-ar abandona niciodată neamul românesc. "Nu cred că aş putea trăi în altă parte şi apoi dacă Dumnezeu te-a înzestrat cu un har şi poţi să fii cineva în ţara ta, ce rost are să te duci undeva şi să fii nimeni? ", a mai spus artista la Prima Tv. 

Loading...
 
 

Citește și

  • valeria arnautu paste

    În fiecare an, de Paşte, mulţi păcătoşi reuşesc să îşi identifice ispitele şi să se abţină de la ele. Mulţi sunt cei ce vin la Biserică şi se căiesc pentru păcatele ispăşite de-a lungul anului, în scopul de a se îndrepta, în vreme ce alţii fac din pasiunea lor o jertfă adusă lui Dumnezeu. Este şi cazul Valeriei Arnăutu, care şi-a îmbinat perfect vocaţia cu credinţa în Dumnezeu.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1