Nu se mai ascunde! Chițu şi-a scos amanta la restaurant de fiţe VIDEO

chitu_cu_amanta.jpg

mihai chitu amanta
Mihai Chiţu şi amanta sunt împreună non-stop

E gata! Mihai Chiţu (35 de ani) s-a decis! A ales amanta în detrimentul soției, Ioana. Solistul, care a și declarat, recent, că nu-și mai ascunde amantlâcul de ochii lumii, a trecut la fapte! Și-a plimbat bruneta miseterioasă atât în club, cât și pe la cârciumă tot week-end-ul. Culmea, verigheta i-a rămas pe deget!

Câștigătorul de la „Vocea României” s-a săturat să fie surprins de paparazzi, pe ici pe colo, în miez de noapte, cu bruneta care a reușit să îi spargă casa! Separat de șapte luni de nevastă, Chițu s-a distrat de mama-focului, tot week-end-ul trecut, cu amanta. A dus-o în club, unde au dănțuit și au băut shot după shot, dar și la restaurant.

Pentru prima dată, Chiţu şi amanta nu s-au mai ascuns de paparazzi

Cei doi nu s-au mai ferit nici de ochii lumii și nici de fotografi, ba chiar au pozat într-un cuplu oficial, amândoi la aceeași masă, ținându-se de braț. Culmea că bruneta s-a agățat fără jenă chiar de mâna stângă a solistului, nefiind deranjată că acesta purta încă verigheta pe deget! 

Din iulie 2014 şi până acum, Click! a urmărit constant escapada amoroasă a  lui Chițu cu bruneta misterioasă, surprinzându-i de trei ori împreună.

Chiţu a recunoscut, pentru click.ro, că s-a despărţit de soţie

Săptămâna trecută, Mihai Chiţu a dat un interviu pentru click.ro, în care a declarat că nu mai locuiește cu soția, Ioana, de șapte luni. „Suntem separaţi şi nu mai locuim împreună de 7 luni. Eu nici nu m-am mai ferit. Lumea mă întreabă de ce nu divorţez. Corect. Noi am ajuns la capătul drumului. De aici înainte nu mai putem înainta. Un divorţ? O să urmeze”, a spus acesta.

mihai_chitu.jpg

ioana chitu inselata mihai chitu
Ioana și Mihai Chițu ar împlini în septembrie 13 ani de relație. S-au separat însă acum şapte luni, iar divorţul pare iminent
foto: arhiva personală

Deşi a mărturisit că nu-şi mai ascunde de mult timp relaţia cu bruneta, artistul nu s-a afişat cu ea în public, iar în ocaziile în care a fost fotografiat de către fotoreporterii Click cu ea, s-a eschivat.

Mihai a cunoscut-o pe soția sa, Ioana (30 de ani) la 22 de ani. După cinci ani de relaţie, cei doi s-au căsătorit şi, în scurt timp, a venit pe lume rodul dragostei lor, Rianna (5 ani). După 13 ani de relație, drumurile lor însă s-au despărțit.

Vezi aici interviul complet pe care l-a acordat Mihai Chiţu pentru click.ro.

Loading...

Citește și

  • mihai chitu sotia Ioana divort

    Prins între două femei, nevasta şi bruneta misterioasă cu care a călcat strâmb, Mihai Chiţu (35 de ani) a făcut, în cele din urmă, o alegere. Solistul a rămas singur în căminul conjugal, a încheiat orice poveste amoroasă cu femeia care i-a dăruit un copil, trăind acum clipa alături de noua lui cucerire. Despre toate acestea ne-a vorbit, resemnat şi fără ocolişuri, într-un interviu exclusiv.

  • mihai chitu amanta click exclusiv

    O vorbă veche spune că cine s-a fript o dată, suflă şi-n iaurt! Dar Mihai Chiţu nu s-a învăţat minte! După ce anul trecut, cântăreţul a fost fotografiat cu amanta, acum a făcut-o din nou lată! Fotoreporterii Click l-au suprins în ipostaze tandre cu aceeaşi femeie în apartamentul căreia şi-a petrecut noaptea! Vezi imaginile incendiare la emisiunea click! de la Prima Tv de la ora 22.30.