Nu s-au grăbit deloc! Româncele noastre, mame după 40 de ani

luminita_anghel.jpg

luminita anghel
Luminița Anghel (48 de ani)
foto: Arhiva Personală

Niciodată nu este prea târziu să devii mamă. Unele vedetele din România au aşteptat să treacă de prima tinereţe şi de abia apoi au adus pe lume copii. S-au concentrat pe carieră sau au avut probleme de fertilitate. Iată câteva dintre româncele celebre care au devenit mămici după patruzeci de ani.

Prinţesa Lia, soţia Prinţului Paul al României, a şocat o lume întreagă, atunci când a anunţat că va deveni mămică la vârsta de 58 de ani. În urmă cu 5 ani, Prinţesa a născut prin cezariană un băieţel perfect sănătos, pe micuţul Carol Ferdinand. Deşi niciodată nu a recunoscut că ar fi vorba de vreo fertilizare in vitro, Prinţesa Lia a recunoscut că pentru a rămâne însărcinată a făcut tratament cu celule stem. „A fost o sarcină programată, dar am fost ajutaţi de minunile ştiinţei moderne”, a declarat Prinţesa pentru o revistă britanică. Micuţul moştenitor cu sânge albastru Carol Ferdinand, a fost botezat la o biserică din Capitală. Iar naş de botez a fost chiar fostul Preşedinte al României, Traian Băsescu. 

Abia când se resemnase că nu va reuşi să devină mămică, Luminiţa Anghel a avut parte de surpriza vieţii ei. În 2011, la vârsta de 43 de ani, interpeta a născut un băieţel, pe care l-a botezat Filip. „Venirea pe lume a băieţelului nostru este cel mai important eveniment din viaţa mea de până acum”, declara Luminiţa Anghel într-un interviu. Tatăl băieţelului este Silviu Dumitriade, cu care Luminiţa s-a căsătorit în urmă cu 4 ani. Cei doi mai au împreună doi copii adoptaţi, pe Mariuca şi pe David, de 4, respectiv 15 ani.

Daniela Gyorfi, abia la vârsta de 42 de ani, după multiple încercări şi eşecuri de a concepe un copil, vedeta a reuşit să devină mămică. În urmă cu 4 ani, Daniela şi-a îndeplinit visul şi a adus pe lume o fetiţă pe care a botezat-o Maria. Daniela Gyorfi şi tatăl copilului ei George Tal sunt împreună de aproape 10 ani şi formează unul dintre cele mai stabile cupluri din showbizul românesc. 

Anul acesta, la vârsta 42 de ani, a devenit mamă a treia oară şi Gabriela Vrânceanu Firea. Zian Mihail, băieţelul ei, are un prenume inspirat de cel al Părintelui Arsenie Boca. „Este un miracol! Nu ne imaginam că vom deveni din nou părinţi! Ne considărăm o familie binecuvântată!”, a declarat proaspăta mămică într-un interviu. Gabriela Firea şi soţul ei, Florentin Pandele, mai au împreună un băieţel, David Petru, care s-a născut în urmă cu trei ani. Ea a mai fost căsătorită timp de 17 ani cu regretatul Răzvan Firea, cu care are un băiat, Tudor Ştefan, în vârstă de 20 de ani. 

Marea campioană a României Nadia Comăneci a uimit o lume întreagă atunci, când la 14 ani a obţinut pentru prima dată în istoria gimansticii, nota 10 la Jocurile Olimpice de la Montreal. Celebra gimnastă, a reuşit să uimească şi mai târziu, în 2006. Iar de data asta prin faptul că la 44 de ani a născut primul ei copil. Nadia a adus pe lume, un băieţel căruia i-a pus numele Dylan Paul Conner. „A fost o minune. Credinţa m-a ajutat să-l am pe Dylan”, a declarat gimnasta într-un interviu. Tatăl lui Dylan este gimnastul american, Bart Conner, cu care Nadia este căsătorită de 19 ani.

 

Loading...

Citește și

  • nicole kidman

    Din ce în ce mai multe femei devin mame peste 40 de ani. Vedetele de la Hollywood nu fac excepţie. Au amânat cât au putut momentul maternităţii. Asta pentru că ori au fost prea ocupate, ori nu s-au simţit pregătite, ori pur şi simplu au considerat că dacă sunt mai înaintate în vârstă vor acumula mai multă experienţă. Madonna, Salma Hayek şi Nicole Kidman se numără printre mămicile care au născut peste 40 de ani.

  • Au în conturi o mulţime de bani, însă când vine vorba de copii se comportă ca orice femeie. Vedetele Scarlett Johansson, Charlize Theron, Angelina Jolie şi Gwen Stefani îşi îngrijesc singure odraslele.

  • În pustia lagărului în care mă aflu, citii un articol despre voi, mamele de fete, ce pozarăți goale prin diverse reviste mai îndrăznețe privind gradul de acoperire al epidermei feminine.

  • ecografie 4d bebelus burta mama

    Ecografia 4D dezvăluie ce se întâmplă cu un copil în burtica mamei. Aceasta poate surprinde cum bebelușul nenăscut mănâncă, plânge sau strănută. Medicii au studiat îndeaproape tot comportamentul copilului, pe toată durata celor nouă luni de sarcină.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1