Nicole Cherry, cu gândul la Justin Bieber! Ce mărturiseşte solista

nicole-cherry.jpg

Nicole Cherry
FOTO: Arhiva personală

Concertele curg gârlă, iar la şcoală se laudă că e o elevă model. Dar nu ştim cum se face că Nicole Cherry a dat-o în bară la o materie. A reuşit să ia primul 5 din viaţa ei. Artista ne-a povestit cum se împacă viaţa de artist cu şcoala, dar şi la cine visează pe ascuns.

Au trecut mai bine de doi ani de când s-a lansat în muzică, iar astăzi puţini sunt cei care nu au auzit de Nicole Cherry. Puştoaica face senzaţie cu vocea sa şi este extrem de preocupată de carieră. Nicoleta Ghinea este nevoită să se împartă între şcoală, interviuri şi concerte.

 ''Am foarte mare noroc pentru că anul acesta sunt de dimineaţă şi dupa amiaza, seara am timp să mă ocup şi de celelalte lucruri pe care le am de făcut'', a declarat tânăra solistă pentru emisiunea ''Focus Magazin'', de la Prima Tv.

Cu informatica stă ceva mai prost, deşi la postat poze pe reţelele de socializare se cam pricepe. Catalogul însă o trădează. Acolo iese în evidenţă negru pe alb jumătatea lui zece.

''Am luat o singură dată un 5 pentru că nu m-am pregătit, de fapt nu trebuia să ne asculte, trebuia să ne predea o lecţie, era puţină gălăgie în clasă şi ne-a luat pe toţi la rând, a trebuit să zic acolo ce ştiu mai ibne şi am reuşit să iau un 5. Eu sincer mă pricep la Facebook, să pun poze, să postez, dar când e vorba să intru în programe, mai ales că abia ne predase'', a dezvăluit artista.

Şi dacă ne-am lămurit cum stă cu notele, am fost curioşi să aflăm şi dacă pe Nicole au atins-o, până acum, săgeţile lui Cupidon. Un lucru e cert, cântăreaţa visează şi ea la cel care a furat inimile fanelor din întreaga lume.

''Îmi place de Justin Bieber. Nu îmi place niciun alt băiat'', a mai adăugat Nicole.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1