Nicole Cherry, adolescenta minune! I-a fermecat pe micuții jurnaliști

nicole_cherry.jpg

nicole cherry
Nicole Cherry (16 ani)
foto: Arhiva Personală

La Şcoala de Televiziune Junior, conferinţele de presă cu artişti români se ţin lanţ. De data asta, invitata specială a fost Nicole Cherry (16 ani), adolescenta care a cucerit România cu vocea şi cu piesele ei. Juniorii, viitori jurnalişti, au vrut să afle totul despre artistă, aşa că au asaltat-o cu întrebări.

Juniorii de la Şcoala de Televiziune au întâmpinat-o pe Nicole Cherry pe versurile melodiei "Memories", pe care au cântat-o împreună cu artista. Şi după ce s-au cunoscut, au dat startul conferinţei de presă.

„Să ştii că avem mari emoţii, noi ne-am pregătit foarte bine pentru conferinţa asta de presă, noi facem multe ore de dicţie, actorie, public speaking şi juniorii de la şcoala de televiziune sunt înarmaţi cu întrebări”, i-a explicat vedetei trainerul Ioana Maria Moldovan. Cu temele bine făcute, copiii i-au pus, rând pe rând, câte o întrebare cântăreţei: „Bună Nicole, mă numesc Maria. Dacă ai putea să îţi descrii toată viaţa într-un cuvânt, care ar fi fost?”. „Perfectă”, i-a răspus artista.

Cei mici au vrut să afle cum arată o zi din viaţa artistei, dar şi cum se împarte Nicole Cherry între şcoală şi scenă: „De obicei merg la şcoală, dacă nu e vacanţă, după la studio şi seara dacă este vreun eveniment merg acolo”.

Juniorii de la Şcoala de Televiziune i-au lansat cântăreţei şi o mică provocare: „Aş vrea să te întreb dacă poţi să ne spui, să vă spun o poezie? Să ne spui acest exerciţiu”. Iar vedeta a acceptat imediat: „Uau, deci tiridivda, tivda, nu-i greu a zice tiridivda tidva.. aici chiar e greu, disztitiridivi, titiridvei, tivdei, gata hai că n-a fost aşa greu, tie îţi iese? Acum te provoc pe tine”.

Timp de câteva zeci de minute, Nicole Cherry şi viitorii jurnalişti au râs, au povestit, au făcut selfie-uri şi au cântat. Apoi, artista a avut numai cuvinte de laudă la adresa juniorilor: „Mă bucur că am reuşit să vorbim, sper ca copiii să fie mulţumiţi de cum a decurs. Sper să le fie bine, să muncească mult şi să ajungă acolo unde îşi doresc”.

Nicole Cherry i-a felicitat pe juniorii de la Şcoala de Televiziune pentru eforturile lor, dar şi pentru faptul că muncesc încă de pe acum pentru a-şi construi o carieră. Iar cei mici au fost încântaţi de răspunsurile artistei. „Am fost curios să aflu cam totul, să aflu cam ce fel de persoană e ea”, a spus Andrei, unul dintre elevi. „Am făcut multe întrebări, mi-am pregătit telefon tot, mi-am făcut colaje, da, într-adevăr, m-am pregătit foarte mult”, a declarat și Raisa. „O experienţă minunată, Nicole este o persoană minunată. Am fost curioasă să aflu care este melodia ei preferată”, a explicat și Irina. 

Iar proiectele Şcolii de Televiziune Junior nu se opresc aici. „Luna decembrie va fi o lună a conferinţelor de presă, acesta este primul cadou in avans de Moș Nicolae, cine ştie cu cine o să vină Moș Crăciun”, a declarat Ioana Maria Moldovan.

Loading...
 
 

Citește și

  • nicole cherry puffy, animatie

    Nicolle Cherry a făcut un pas spre actorie. Tânăra interpretă de doar 17 ani va dubla un personaj animat în producţia ,,Savva: Inimă de războinic”.

  • nicole cherry iubit constantin 60

    Artista a mărturisit la emisiunea Constantin 60’, difuzată la Prima TV, că nu a fost niciodată îndrăgostită, dar a dezvăluit cum şi-ar dori să fie viitorul ei partener. Nicole Cherry (16 ani) se mândrește că este de etnie romă și se consideră o persoană specială. În persoana iubită nu caută un băiat bogat, dar vrea ca el să fie independent. Spune despre ea că nu este fiţoasă, dar este timidă.

  • Concertele curg gârlă, iar la şcoală se laudă că e o elevă model. Dar nu ştim cum se face că Nicole Cherry a dat-o în bară la o materie. A reuşit să ia primul 5 din viaţa ei. Artista ne-a povestit cum se împacă viaţa de artist cu şcoala, dar şi la cine visează pe ascuns.

  • nicole cherry

    Nicole Cherry împacă perfect şi şcoala, şi cariera muzicală. A filmat noul ei videoclip alături de un artist celebru. Nu vă dezvăluim despre cine este vorba, dar vă dăm un indiciu. E star internaţional, iar de numele său se leagă de o colaborare cu Nicole Scherzinger.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1