Nevasta lui Cristi Chivu, sub umbrela-fustiţă de 7 milioane EXCLUSIV | VIDEO

vedete-adelina.jpg

Umbrela Adelinei Chivu este marca ”Guy de Jean”, cu tradiţie în Franţa
Foto: Blitz

Adelina Chivu are cu ce să înfrunte ploaia. Nevasta fostului internaţional Cristi Chivu (33 de ani) a făcut furori, luni, pe străzile pline de bălţi ale Capitalei, cu o umbrelă plină de volănaşe, ultimul răcnet, pe care a dat o căruţă de bani.

Chiar dacă zilele trecute a fost frig şi a turnat cu găleata, preţ de două zile, Adelina (31 de ani) tot n-a stat la gura sobei. Luni, în jurul orelor 17.00, ea şi-a luat cele două fetiţe, pe Natalia (5 ani) şi pe Anastasia (3 ani), dar şi pe bona acestora, la o sesiune de cumpărături, prin magazinul Mobexpert.

Soţia lui Cristi Chivu a atras toate privirile când, după ce a coborât din maşina familiei, un Range Rover, a deschis o uriaşă umbrelă neagră, plină de volănaşe, cum nu mai vezi o alta în România, cumpărată cu şapte milioane de lei vechi de la firma franceză ”Guy de Jean” (n.red- această firmă a transformat umbrela într-un accesoriu şic încă din 1920).

Adelina şi-a ales din catalog modelul ”Cancan”, care copiază parcă fustiţele dansatoarelor de cabaret. Interesant este că umbrela respectivă are şi un filtru de protecţie împotriva razelor ultraviolete, astfel că Adelina o poate folosi şi în zilele caniculare.
Corina Bud (35 de ani)  a făcut şi ea furori, zilele trecute, cu umbrela sa transparentă, pe care erau desenate mustăţi şi urechiuşe de iepuraş, că tot vine Paştele. Trecătorii au întors capul după ea pe stradă, dar ei nici că i-a păsat.


Delia Matache (33 de ani) nu s-a speriat nici ea de ploaia torenţială care pusese stăpânire pe toată ţara. Ea a purtat un fâş transparent cu sclipici auriu, strălucind mai ceva ca pe scenă.

Solista nu a mai avut nevoie de umbrelă, căci inedita haină impermeabilă era dotată şi cu glugă.

Loading...
 
 

Citește și