Motivul pentru care Anca Serea a amânat botezul mezinului

anca_serea.jpg

anca serea
Anca Serea, de cinci ori mamă
Foto: Facebook

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Nu puțini sunt cei care au numit-o "mama eroină a showbiz-ului" și pe bună dreptate. La 35 de ani are cinci copii, cel mai mic de aproape cinci luni. Este vorba despre Anca Serea, cea care ar fi trebuit să-și creștineze mezinul zilele trecute, dar a amânat marele eveniment pe ultima sută de metri.

Chiar dacă au casa plină de copii, Anca și Adi Sînă, soțul ei, nu s-ar opri la cinci. Sunt gata și pentru un al șaselea moștenitor, chiar dacă bruneta mărturisește că nu se grăbește chiar atât de tare, ci mai are răbdare un an, doi. Chiar dacă Moise, cel mai mic dintre cei cinci poznași, trebuia botezat luna aceasta, Anca a amânat momentul, după cum ea însăși a povestit pentru "Focus Magazin", emisiunea mondenă de la Prima TV.

"Am amânat botezul și pentru că nu aveam o dată fixă stabilită, dar și pentru că avem un program încărcat atât noi, cât și nașii, care au fost plecați în America, la fel ca și Adi. Acum l-am stabilit, va fi pe 13 noiembrie, într-o duminică, dar o cermonie foarte restrânsă. O să mergem la un restaurant cu câţiva prieteni, maxim 50 de oameni. Nu o să ne îmbrăcăm de seară, o să fie mai degrabă spre cocktail aşa, şi nu cred că o să ne punem nimic pompos. Eu o să port o rochie simplă şi el, un costum simplu. Şi copiii la fel", a declarat vedeta.

Aşa cum au făcut şi cu nunta, pe care au dorit-o restrânsă şi discretă, Anca şi Adi nu au invitat la ceremonie decât persoane foarte apropiate.

Moise e deja voinicel acum şi este răsfăţatul întregii familii

moise.jpg

moise
Moise are aproape cinci luni
Foto: Facebook

 

Serea este mândră nevoie mare de toți cei cinci copii ai săui, iar despre Moise spune că nu îi face niciun fel de problemă, ci că este un micuț foarte vesel. "Moise este foarte bine, e drăguţ, râde tot timpul, e foarte cuminte. În perioada asta cu răcelile îl ţinem cumva mai deoparte, de locurile foarte aglomerate. Stă mai mult în curtea casei, îl plimbăm cumva între casa mamei şi casa noastră. Şi e un bebeluş cuminte. Mai complicat e cu somnul, când fiecare vrea să facă altceva. Ne descurcăm că sunt ai noştri şi îi iubim până la cer şi-napoi", a mai povestit Anca Serea pentru emisiunea de la Prima Tv.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

 • anca serea botez

  Anca Serea are cinci copii superbi, iar cel mai mic dintre ei îi întrece pe toţi. Bebe Moise va împlini curând cinci luni şi îşi face părinţii extrem de fericiţi. Prezentatoarea tv a publicat o imagine de colecţie cu băieţelul care o topeşte cu zâmbetul ei.

 • anca serea botez

  Anca Serea este pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru botezul micuţului Moise. Ea şi soţul ei, Adi Sînă, au pus la punct aproape toate detaliile, aşa că nu au neglijat meniul pentru botez. Şi pentru că nu e o gurmandă, Anca a mărturisit că preferă preparatele de inspiraţie mediteraneană.

 • anca serea

  Anca Sînă Serea şi Adi Sînă îl sărbătoresc pe micuţul lor Moise. Băieţelul a făcut deja patru luni! și pare să fie răsfățaul familiei. Anca şi Adi se pregătesc de botez, care se va desfăşura într-un cadru restrâns.

 • anca serea bebe moise

  A devenit pentru a cincea oară mămică în urmă cu două luni şi radiază de fericire. Anca Serea este un model pentru divele autohtone cu copii acasă. Calmă şi sensibilă, prezentatoarea a povestit că s-a relaxat în prima ei vacanţă cu bebe Moise, dar şi cu ceilalţi copii. Toţi şapte au petrecut la malul mării, dar au luat şi avionul pentru trei zile la Varşovia.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5